Nagy Bandó: „Hát milyen ember vagy te, Orbán Viktor? Faluhelyen azt mondják az ilyenre, hogy szarember…”

Nagy Bandó András ismét elővette a seprűnyelet és eltörte Orbán hátán szégyenében, mert itt van Orbánék forró ősze: a héten Őcsényen történt kis ku-klux-klan feelinges „falupogrom” után a magyar miniszterelnök olyan határt lépett át, ami Európában megengedhetetlen. Nyíltan egy kormánypropaganda által gerjesztett uszítás beláthatatlan következményei mellé állt.

Nagy Bandónál is elszakadt a cérna és a nem éppen birkatürelmű közéleti humorista nyíltan kimondta – Orbánék az iszlám mentalitásával hülyítik a magyarok egy részét:

„Ugyanaz történt Őcsényben, mint a Közel-Kelet egyes részein: agymosásban részesítették azokat, akikből ’iszlám állam’ lett, és attól kezdve nem az isteni, hanem az ördögi parancsnak engedelmeskedtek. Így jártak veled szegény őcsényiek is, és még sok-sok másik ’Őcsény’ polgárai.”- írta elkeseredve a 24.hu-n közölt kifakadásában Nagy Bandó.

„Minap hallom, hogy Budapesten prédikálta Orbán: a keresztények egyetlen nagycsaládot képeznek. Hogy Magyarország segíti a líbiai, a szír és a többi üldözött keresztényt, mindazokat, akik ebbe a gyönyörűséges családba tartoznak. Itt tanulhatnak, egyetemeinken, gondolom, nem ajándékként, nem Erzsébet utalvánnyal, hanem rendes kis summáért, ami rendben is van.

Nagyszerű, Viktor. Válogasd ki azokat, akik a kampányod során segítik, hogy még egy gyalázatos ciklust végigcsinálhass, hogy újabb négy évig tanítsd gyűlöletre keresztény testvéreinket. Azokat, akiknek az ember Jézus a szeretetről prédikált. Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel! Az vesse rá az első követ… Soroljam, Viktor?” – és sorolta is a legrémesebb 50-es éveket idéző kormánypropaganda aljasságait:

„Hát ennyit ér neked a hatalom? Ezt is megérte, megéri? Képzetlen, jórészt kevéssé iskolázott, szerencsétlen sorsú magyarokat fertőztél meg, és tanítottad meg velük a gyűlölködést.

Hatásos volt az összes óriásplakátod, amit a mi pénzünkből nyomtattál és ragasztattál ki, hogy beférkőzz a szerető, szerethető és szeretni tudó magyar emberek szívébe, megfertőzve azokat. Ezeket a vendégszerető, becsületes magyar embereket tetted szégyenteljesen beszélő, gondolkodó és cselekvő emberekké.

Hát nem sül le a bőr a képedről? Most, Őcsény után kellene azonnal lemondanod, és bocsánatot kérni a magyarságtól mindazért, amit embertelenül elkövettél.

Nem, Viktor, itt már nem ’politikáról’ van szó, hanem emberségről, amiből elégtelenre vizsgáztál.

Lehet egyértelművé tenni, hogy a menekültek letelepítését csak akkor tudod elfogadni, ha átestek egy kontrollon, persze, nem árt elővigyázatosnak lenni. De lehet ám megtanítani a te hőn szeretett népedet arra például, hogy akit még nem ismerünk, azt nem ítéljük el.

 

Hát milyen ember vagy te, Orbán Viktor? Faluhelyen azt mondják az ilyenre, hogy szarember.”

Szarembernek pedig nincs helye a magyar politikában, 2018-ban ki kell takarítani ezt az ólat, amit úgy hívnak, hogy magyar kormány. Különben csak a szégyen marad Magyarországon.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!