Nem tetszett a kritika – megrugdalta az ex-szövetségi kapitányt volt kollégája

Botrányos jelenet játszódott le a Lugano és a Sion svájci bajnokiján: a vendégcsapat elnöke, Christian Constantin megrugdalta és pofozta a korábbi szövetségi kapitányt, a már televíziós szakkommentátorként dolgozó Rolf Fringert.

Az eset során néhány pofon is elcsattant, de a lábát is használta Christian Constantin, hogy a földre terítse a meglepett ex-kapitányt (1996 és 97 között ült a válogatott kispadján), aki feljelentést is tehet testi sértés miatt – állítólag támadója is ere készül, csak épp jó hírnév megsértése miatt…

A Sion elnöke azért támadt rá – és ezt nem is tagadta – a 60 éves szakkommentátorra, mert az kritikusan beszélt csapatáról az egyik sportcsatornán:

– Fringer rám támadt a TV-ben és kritizált. Jó lenne, ha cenzúrázná valaki, amiket mond. Én pedig most jól se*be rúgtam. Miféle következményektől féljek? Ha elítélnek néhány fülesért és egy se*berúgásért, hát legyen. Amúgy meg Fringernek semmiféle hivatalos funkciója nincs, így az eltiltásról sem tartok, olyan ez, mint amikor Cantona megrúgott egy szurkolót – nyilatkozta a Blicknek Constantin.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!