Személyiségzavar – bombasztikus videót hoztak nyilvánosságra Orbánról

Kép forrása: YouTube

Magyarország az államalapítás óta nyugati ország, amelyik saját jószántából soha többé nem akar a kelet része lenni, mondta Orbán Viktor miniszterelnök, még a 2010-es hatalomra kerülés előtt. Az első Orbán-kormány 1998-as győzelmekor a Fideszes táborban nagy megbotránkozást keltett, hogy az új miniszterelnök kimondta, hogy a kormányprogram teljesen más elemeket tartalmaz, mint a kampányprogram és ez így van rendjén.

A tábor most már úgy látszik hozzászokott, hogy nem veti össze a 2010 előtti ellenzékben tett megszólalásokat a kormányon lévő hatalmi erő megnyilvánulásaival. Az új generáció viszont megteszi és egy zseniális, humoros videóban közzé is teszi azt a YouTubeon.

A Cyber térben a 2005-ben alapított YouTube-ról már nem is mint történelemről, hanem mint mitológiáról gondolkodik az új generáció. Nem hiába a videómegosztó egyéb WEB 2-es társaival együtt, olyan módon forradalmasította az életünket, aminek a következményeit még magunk sem látjuk.

Ahogy Karinthy Frigyes mondta: Humorban nem ismerek tréfát! A videó készítői nagyon eltalálták, hogy szórakoztató, vicces humoros videóban felelhetjük azokat a nagy kérdéseket is Orbán megnyilvánulásainak megváltozásaiban, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Oszd meg te is, hogy minél több fideszes választópolgár is elgondolkodhasson rajta!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!