Rettenetes betegség ütötte fel a fejét hazánkban – egy magyar településre csak oltási könyvvel lehet belépni

Szörnyű betegség tört ki hazánkban. Legalábbis erről árulkodik, hogy egy helyi falu szabályozni kívánja, ki teheti be oda a lábát oltási könyvvel, vagy anélkül.

Rettentő marhaságról szólnak a hírek az elmúlt napokban. Az, hogy Esztergályhorvátiban félnek a menekültektől, már-már természetes, azért mindent megtett a kormány, legalább sikerült elterelni a figyelmet a nagyobb problémákról. Tudniilik arról, hogy a hazára nem a migráció jelenti a legnagyobb veszélyt, hanem Orbán Viktor és bandája. Sajnos nem is létezik ellenük semmiféle védőoltás, legalábbis 2018 tavaszáig.

Esztergályhorváti tehát fél. Már nem a potenciális terroristáktól, nem az iszlám pusztításától – látható, hogy ennek nincs realitása: nem erőszakolták meg Mari nénit, nem építettek mecsetet, és még egy vacak bombát sem robbantottak a faluban. De félni muszáj, másképp miből táplálkozna a gyűlölet? És akkor jön a csodálatos ötlet: hiszen a menekültek mindenféle betegséget terjeszthetnek. Látom magam előtt az eleddig sarokba szorítva nyüszítő döntéshozó megkönnyebbülő tekintetét: juhééé, meg tudok felelni a vezér elvárásainak!

A felismerést tett követi: Esztergályhorvátiba csak oltási bizonyítvánnyal léphet be menekült. Csak tájékoztatásképpen szólunk, hogy a helyi lakosságot általában úgy óvják a betegségektől, hogy őket oltják be, nem az odaérkezőktől követelik a védőoltást. Ha mégis, akkor nem csak bizonyos odaérkezőktől, hanem mindenkitől. Így ugyanis bárki más vihet oda trippertől hepatitiszig bármit, de migráns nem. És ez a fontos: magyar embernek magyar kankót!

Aztán várhatjuk a WHO-kitüntetést, mint a trafikmutyiért.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!