Meglépte a kormány: kiadták a tűzparancsot, soha nem látott szörnyűséget műveltek a diákokkal – erre nincs bocsánat!

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nincs már többé etika a politikában. Az Orbán Viktor vezette Fidesz-kormány Erdogant is meghazudtoló lépésekre szánta el magát. Fél évvel a választások előtt, elkezdődött a karakterrombolás, az egyének kiemelése és amit legutoljára a magyar forradalmakon láttunk: a diákok falhoz állítása.

Tegye a szívére a kezét, aki azt gondolta 2010-ben, hogy Orbán Viktor, bármennyire is elvetemült és elborult, képes lehet olyan szörnyűségre, amit nemrégiben kezdett el pszichopatákat megszégyenítő csapatával?! Tegye a szívére a kezét az is, aki rájuk szavazott, és még mindig azt gondolja, hogy nem egy eszeveszett őrültek háza épül Magyarország helyére jelenleg is!

“A Független Diákparlament demonstrációt tart az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt, hogy tiltakozzon az oktatáspolitika jelenlegi iránya ellen, mely nem szolgálja a diákok érdekeit, és nem is veszi figyelembe a véleményüket, helyette lejárató cikkeket rendel a kritikus fiatalokkal szemben.

Ezért találkozzunk 5 kor a CEU előtt, a Nádor utca 11 előtt, ahonnan az Akadémia utcába megyünk az EMMI elé! Közben elénekeljük közösen a Pink Floyd – Another Brick in the Wall című számát. Az Akadémia utcában pedig felhúzunk egy falat közösen cipős dobozokból az EMMI köré. A NER egy falat húzott a társadalom és a döntéshozók közé, ezért tegyük nyilvánvalóvá ezt a tényt! A dobozokra írjuk rá a véleményünket a rendszerről és az oktatásról!”

Ennyi volt a diákok bűne. Ki akarták fejezni a véleményüket, amiért szerintük is rossz irányba megy az oktatás.

Mi volt a kormány szócsöveinek reakciója?

A 888.hu, az Origo.hu és a Magyar Idők csapott le a szörnyű tüntetésre.

Egészen pontosan a 888 nevű szennyportálon Oláh Gellért, aki akár az Aczél-elvtárs érdemrendet is nyugodtan hordhatná kitűzve a mellén, akkora gátlástalan Fidesz-káder, hazug propagandaszöveggel támadta be a diákokat:

“A “Független Diákparlament” unatkozó gimnazistái egy titkos villámcsődület keretén belül falat szerettek volna építeni az Emberi Erőforrások Minisztériuma elé, természetesen a titkos akció lelepleződött, a szervezők és a résztvevők névsora is nyilvánosságra került. Mindenesetre felettébb érdekes, hogy a baloldali tüntetéshullám előtt a névleg, de valójában semmilyen tekintetben sem független diákparlament ez egyik minisztériumot tervezte fizikai blokád alá vonni.”

Az esemény egyáltalán nem volt titkos, egy nyilvános demonstrációról van szó. A fiatal “újságíró” akire a bértollnok kifejezés is túl előkelő lenne, ezért nemes egyszerűséggel aljadék seggnyalónak fogom hívni, elkezdte listázni azokat a középiskolásokat, akiket “pattanásos tiniknek” hívva le akar járatni az ország előtt, feltüzelve ezzel a Fidesz karakán híveit.

Előkészített karakterrombolás zajlik a Fidesz részéről – soha nem látott veszély közeleg!

Ne legyen kétségünk afelől, hogy Oláh Gellért nem önszorgalomból ekkora tetűfészek, hiszen ha megfigyeljük az elmúlt napok eseményeit, láthatjuk, hogy a polgárháborúval való ijesztgetés, az ellenzéki megmozdulások “Soros-riadónak” titulálása, vagy épp Németh Szilárd aljas listázása mind arra enged következtetni, hogy az ’50-es éveket idéző megfélemlítés zajlik.

Gulyás Márton, Schilling Árpád és Vágó Gábor. Ők hárman merültek fel a Nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén, mint lehetséges zavargók. A három aktivista nevét Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke dobta be az ülésen, majd utána arról beszélt a sajtónak, hogy a titkosszolgálatok is megerősítették, hogy ők hárman erőszakos eszközökkel akarják ősszel elmozdítani helyéről a kormányt.

A Fidesz-alelnök részleteket nem árult el arra hivatkozva, hogy az ülés tartalma 2026-ig titkos. A bizottság más, ellenzéki tagjai szerint ilyen titkosszolgálati bizonyítékok egyszerűen nem hangzottak el, Németh nem mond igazat – számol be az esetről a 24.hu.

Diákokkal ilyesmit művelni a Magyarországnál sokkal “illiberálisabb” államokban sem maradhatna szó nélkül. Ne hagyjuk őket egyedül! Aki tud, holnap menjen el a demonstrációra, amelynek részleteit itt találja! Aki nem tud részt venni a tüntetésen, ossza meg ezt a cikket, hogy minél többen tudják meg, mire készül a Fidesz!

Segítsünk a diákoknak!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!