Gyerekek előtt zajlott a brutális szurkolói verekedés

Az összetűzés alatt csitítólag többek között a Fonográf együttes „Jöjj kedvesem…” című száma – is – szólt.

A sportesemény kezdetben jó hangulatban zajlott, ám a pálya kerítésénél váratlanul megjelent a Kolozsvári U ultráinak mintegy harmincfős csapata, akik magyar- és CFR ellenes dalokat skandáltak, majd behatoltak a telepre.

Botokkal, láncokkal és boxerekkel támadtak rá a Kolozsvári U román ultrái a Kolozsvári CFR 1907 magyar szurkolóira egy hétvégi sportrendezvényen. A véres jelenetek mintegy húsz kisgyerek szeme előtt zajlottak le.

Az esetről a Maszolnak számolt be az egyik szemtanú, aki állítja, ilyen iszonyatos etnikai gyűlölettel még soha nem szembesült – idézi a lapot a Blikk.

A férfi elmondta, hogy szombaton, egy bérelt sportpályán szervezték meg idén nyolcadik alkalommal a KVSC Kolozs Kupa elnevezésű amatőr labdarúgó tornát Fellegváron, amelyen erdélyi, magyarországi és szlovákiai csapatok vettek részt.

Elsőre sikerült őket kitessékelni, ám visszatértek, és akkor már előkerültek az addig a derekuk köré tekert láncok, a boxerek, és a kapunál elrejtett botok. A történtek miatt feljelentést tettek a hatóságoknál.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!