Ceglédi Zoltán keményen helyre tette a harciaskodó nyikhaj Fidelitasosokat

2017.09.07. 12:30

Ceglédi Zoltán politikai elemző letöri a Fidesz “harci kedvét”. Nem képletesen, hanem szó szerint, ugyanis megelégelte, hogy a fideszes politikusok és a betanított Facebook-profilok katonákat, határőröket posztolgatnak, fegyverbe szólítják a népet, a militáns hangulat teljesen elvakítja őket így arra nem marad idejük, hogy a valóságot is észrevegyék.

Határőröket kormánypártiként posztolni necces, főleg úgy, hogy számukra pont ők nem biztosítanak megfelelő munkakörülményeket, így marad a hiányos a felszerelés, meg az, amit a nehéz nap után az emberek elé tesznek, s amit még jóindulattal sem lehet ételnek nevezni.

Tarthatatlan, hogy a rohadt élelmiszerek, meg a kukacos szalámi ami az emberre általában a NÉBIH kaja-horror videóiból köszön vissza, az a határon szolgálatot teljesítőknek napi ellátmány. De azért rájuk hivatkozva “fegyverkeznek” Brüsszellel szemben. A határvédelmet meg azért fizesse már ki az EU. Nonszensz.

 

Akkor tehát következzék a bejegyzés, amit teljesen meg is értünk. Valószínűleg a fenti “Az igazi csata most kezdődik” c. Fidelitas-posztra máshogy épp ésszel nem is lehetne reagálni.

Csak az számít, hogy Brüsszelnek arccal előre, teljes fegyverzetben. Ceglédi szerint kár érte, mert a nyugattal szemben minden fegyveres konfliktus eleve tuti bukó.

“Kedves harciaskodó, katonafotókat posztoló fideszesek, most röviden felsorolom mindazon háborúkat, amelyeket eddig Magyarország megnyert a nyugattal szemben:





Mindehhez még hozzátenném, hogy ahelyett, hogy a határon szolgálatot teljesítők nevében és bőrére heveskedtek, inkább azt követeljétek, hogy az említett egyenruhások ne kukacos szalámit, romlott konzervet és mindenféle élelmiszeripari hulladékot kapjanak enni, valamint az ismét közelítő télen már ne szemétből ácsolt hajléktalan-kunyhókban kelljen meghúzniuk magukat. Mert EZ lenne a hazafias, faszikáim, nem “Brüsszelt” fenyegetni.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!