“Magzati korukat élő magyar emberek” ipari megsemmisítéséről beszélt Semjén Zsolt + VIDEÓ

2017.08.30. 10:50

“Magzati korukat élő magyar emberek”

A legerősebb mondattal nyitunk, amit Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnökhelyettes egész életében valaha is kimondott, gondolt, vagy próbált leírni – soha ilyen mélyen nem volt még a színvonal emberek, soha!

Tényleg már csak két nap van a nyárból – ugyanis pénteken már szeptember, és ha ön rendelkezik gyermekkorát élő magyar állampolgárral, vagy ismer olyat a családban akire ez az állapot illik, kérem figyeljen rá, hogy hamarosan iskolakezdés, és érdemes a többi gyermekkorát élő magyar ember közé bejáratni a négy fal közé, mert legyen bármennyire is szar a magyar közoktatás, ha iskolába jár a gyerek, kisebb eséllyel fog olyan bődületes baromságokat beszélni mint a Semjéni úr. Bár ez nem garantált.

Éppen csak elfelejtettük, hogy Semjén adót nemfizető népcsoportokról beszélt, máris beleállt a legújabb témába, hogy azt mesterien széttrollkodja és megszakértse úgy, hogy közben meg senki se hívta oda.

A lombikbébi programon pörög épp a kormány, a katolikus egyház és a szakma. Az egész azzal kezdődött, hogy egy Veres András nevű megyéspüspök kiállt a nyilvánosság elé és elmondta, hogy a lombikbébi program bűn, akik pedig részt vesznek benne, tudatlanok. Ja meg finoman leoltotta azokat is, akik örökbe fogadnak egy gyereket. 

Veres megyéspüspök úr szerint a lombikbébi program egyenlő az abortusszal, mivel a fejlődésük kezdeti fázisában lévő, pár napos magzatoknak csak egy részét ültetik be az anyaméhbe, egy másik részét lefagyasztják, illetve megsemmisítik. S bár ez a meggyőződése, ezért őt elítélni nem illik, mégis amikor Veres megyéspüspök úr megszólal akkor egy Szűz Mária szobor valahol a világban vért könnyez.

weeping8
:((((((((((((((((((((((((((((((((

Az egész onnan indult, hogy kiderült, a kormányzat a jelenleg alulfinanszírozott lombikbébi programhoz plusz forrásokat rendelne. Később annyival kiegészült a sztori, hogy úgy akar plusz forrást hozzáadni, hogy azt előre kiszemelt állami intézmények kapnák meg, ahelyett, hogy a jól kipróbált, megfelelő infrastruktúrával rendelkező Kaáli intézeteknek adná, ahová mezei halandó ugyanúgy bemehet, mint a patkányos kórházba.

“Az államnak ugyanis teljesen mindegy, hogy magán- vagy állami szolgáltatónál végzik el a finanszírozott szolgáltatást”

A finanszírozásról már a Kaáli Intézet vezetője Kaáli Géza beszélt a HírTV Egyenesen c. műsorában, utalva arra, hogy szerinte elegendő magát az eljárást pluszpénzekkel támogatni, és akkor nem kerül adófizetői forintokba új infrastruktúra kiépítése, hiszen a kapacitás már most is elegendő kétszer ennyi baba megszületéséhez, akik a támogatás szerény mértéke miatt nem születnek meg ma Magyarországon. Kaáli professzor reagált a megyéspüspök szavaira is, tételesen cáfolva azt. A püspök által a programban résztvevőket tudatlanoknak minősítő kijelentését a professzor a résztvevők nevében kérte ki magának.

Kaáli Gézának gyerekek tízezrei köszönhetik életüket, családok tízezrei hálásak, hitelesen el tudja mondani, hogy mi történik az intézetben, hiszen 25 éve foglalkozik a lombikbébi programmal (A lombikbébiprogramok mintegy 70 százalékát ma a Kaáli intézetek végzik Magyarországon).

Az intézet nemzetközileg elismert, ahova azért mennek az emberek, hogy olyan gyermeknek adjanak életet, aki – ha ez a program nem létezne – soha meg sem született volna, és így legrosszabb esetben a meg nem születendő gyermek a jövőben sem fideszes szavazatot nem tudna leadni, sem egyházi tizedet nem tudna befizetni, így a történet két – egyéb, nem szakmai okokból inspirált résztvevője – tehát a püspök meg a politikus munka nélkül maradna.

A professzor szavaira később Semjén Zsolt reagált aki abortuszt, gyilkosságot és bűnt kiáltott. Na de mit is mondott Semjén Zsolt? És ezzel el is jutottunk kiinduló mondatunkhoz, ami teljes egészében így hangzott:

„Amit mi tehetünk, az az, hogy legalább Magyarországon a magyar nőknek és magyar házaspároknak, magyar embereknek az embrióival, magzataival, végső soron – az én fölfogásom szerint – emberekkel, magyar emberekkel, a magzati korukat élő magyar emberekkel kísérletezzenek, legyilkolják őket, lefagyasszák, kidobják őket, és a szöveteiket felhasználják ipari célra.”

Semjén a magas labdát le is csapta, és rögtön el is szótagolta, hogy a magyar állapotban lévő embrió állampolgárok érdekében a kormánynak be kell avatkoznia.

Ugye Ön is látja már az óriásplakátokat a szeme előtt; hogy védjük meg a magzatpózban élő embriókorú magyar állampolgárokat az abortusz szopó liberálbolsevik buzi hollandoktól?

Nagy megfejtésben van a kormány, érezni a levegőben, hogy közeleg a tél.

Semjén ugyanis arra törekszik, hogy a “magánbiznisz helyett állami kontroll világába kell áthelyezni ezeket az eljárásokat”, magyarul akad még széles e hazában olyan terület, ami kormányzati körökön kívül működik, nosza gyorsan államosítsuk azt is. 

Semjén az embrionális magyarok érdekében tett kijelentéseire a Kaáli Intézet is reagált: “A törvény világosan fogalmaz. A betegek kérhetik, hogy embrióikat későbbi felhasználás céljából lefagyasszák, azt más meddő párnak vagy egy arra jogosult intézetnek felajánlják kutatási célra. Kérhetik ugyan embrióik megsemmisítését is, de ilyen még nem fordult elő. Embriókkal nem kereskedhetnek a Kaáli Intézeten keresztül, és nem is dobják ki őket – tette hozzá az intézetalapító professzor. Ilyen eset pont egy állami intézetben fordult csak elő, amikor több mint 10 évvel ezelőtt nem szerezték be a fagyasztáshoz szükséges hűtőt.

“Ez annyira ritka. Európában se hallottam, meg Amerikában. Az ilyet senki nem meri megcsinálni, ezt csak Magyarországon merik megcsinálni egy állami intézetben. A katolikus egyház hol volt akkor, és hol volt akkor a kormány?” – tette fel a kérdést Kaáli Nagy Géza, olvasható a HírTV-n.

Ön kinek hinne?

Ez az abortusz tilalom felé megtett első kezdőlépés? Valószínűleg igen. Tapogatnak a sötétben, mi fér bele a magyar társadalomnak.

Veres megyéspüspök úr nem ért a lombikbébi programhoz, Semjén mégis azt mondta, várják a javaslatait, egy olyan szabályozásra, ami “az egyház tanításainak is megfelel és orvosbiológiai szempontból is működik.” – ez agyrém.

Lehet bármennyire is divatos manapság a szakembereket sarlatánoknak minősíteni, bonyolult eljárásokat és bonyolult társadalmi-politikai folyamatokat egy mondatban lerendezni, a Földet laposnak gondolni, a saját felszínes ismereteiktől hanyattesett kőbunkó közeg zombi módjára fröcsögi az összeesküvés-elméleteken beindult beteges marhaságait. Attól még… nem nincs tanulság a sztoriban. A vége az, hogy a kőbunkók ülnek fenn, és az lesz, amit akarnak, amíg el nem zavarják őket.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!