Ész megáll: Így lesz milliárdokból Budapest a vadászok fővárosa!

Képünk illusztráció!

Orbán Viktor miniszterelnök a vizes világbajnokság után azt mondta, hogy nincsen olyan rendezvénye a világnak, amit Budapest ne tudna megrendezni.

Miközben egyébként bíróznak a civil szervezetekkel, hogy azok a civil szervezetek, amelyek már jelenleg is átláthatóak, még átláthatóbbak legyenek, a különböző világ események budapesti megrendezésével átláthatatlanul lehet a haverok zsebébe juttatni a pénzt.

2021-ben például világkiállítást fogunk rendezni vadászat témakörében.

Orbán Viktor egyébként egy korábbi kampányban (2006) azt mondta:

“…mindent el fognak lopni, azt is ami le van és azt is ami nincsen lebetonozva…”

A következő évi választásokon egy leltárt kellene tartani azzal kapcsolatban is, hogy mi van lebetonozva és mi nincsen.

Az állam 1 milliárd forinttal támogatja a hatvani vadászati múzeum működését 2018 és 2020 között. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki egyben az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke is jelentette be a hírt. A bejelentést abból az apropóból tette, hogy a magyar kormány és a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács aláírta a 2021-es budapesti Vadászati Világkiállításról szóló megállapítás módosítását. A kormány 2021-ig 387,5 millió forintot fordít a világkiállítás szakmai anyagainak előkészítéséhez.

“A világkiállítás három emblematikus helyszíne a 25 milliárd forintból felújított Fővárosi Állat- és Növénykert, a HUNGEXPO és a a hatvani Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum lesz. A HUNGEXPO átalakítási terveire 1,5 milliárd forintot ad a kormány.

A vadászati múzeum épületét, vagyis a hatvani Grassalkovich-kastélyt 3,1 milliárd forintból újították fel 2014-ben az Új Széchenyi Terv keretében, majd 2017 tavaszán jelentették be, hogy az épület az Országos Magyar Vadászkamara használatába kerül.” – írja a 24.hu. 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!