A magyarnarancs megtalálta Mészáros Lőrinc horvátországi luxusnyaralóját. Leesett az állunk..

Az újonnan felfedezett nyomortanya

Mészáros Lőrinc, aki elmondása szerint 2010 előtt is gazdag ember volt, nem veti meg a luxust. A közpénzzel kitömött felcsúti gázmágnás létre is hozott egy céget arra, hogy olyan ingatlanokat építsen a tenger mellé, amelyekben nyugodtan kipihenheti a gazdagodással járó fáradalmakat.

Tavaly egy horvát lap szúrta ki, hogy Ugljan szigetén van egy csodás luxusvillája Mészároséknak. Ezt az ingatlant 2015-ben vásárolta meg egy Mészáros és Mészáros Kft.-hez tartozó horvát cég, de úgy tűnik, Orbán Viktor barátja nem érte be ennyivel, hiszen ahogy azt a magyarnarancs.hu most megtudta, az üzletember ugyanabban az évben vett egy másik horvátországi nyaralót is.

A Vir szigeten található ingatlan már korábban feltűnt Mészáros Lőrinc polgármesteri vagyonnyilatkozataiban, de eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan hol is található és milyen paraméterei vannak. Az általunk megszerzett tulajdoni lap és a horvát földhivatal munkatársai segítségével sikerült azonosítanunk az ingatlant (ez nem volt egyszerű, mert a tulajdoni lapon a régi utcanév szerepel, ami azóta már megváltozott). Az ingatlanról egyebek közt az is kiderült, hogy 2015 decemberében került Mészáros Lőrincékhez, s a polgármester és a felesége ötven-ötven százalékban tulajdonosa”. -írja a magyarnarancs.hu

A Magyar átlagpolgár nyilván egész életében nem jut el ennek a luxusnak a közelébe sem. A Magyar választópolgárok többségét pedig nem zavarja, hogy az Ő pénzükön élnek így egyesek. Mindössze annyit kell tenniük ehhez, hogy jóban vannak a Miniszterelnökkel és máris minden pályázatot megnyernek, amin elindulnak. Ma már létezik az önszabályozás is a közbeszerzéseknél. Az a vállalkozás ugyanis, amelyik látja, hogy Mészáros, Garancsi vagy Habony valamelyik cége is indul az általuk kiszemelt közbeszerzésen, egészen egyszerűen visszalép a pályázattól.

De visszatérve Mészáros ingatlanjaihoz, nézzék csak milyen szerény körülmények között pihenhet a polihisztor oligarcha:

A képeket látva már értjük miért mosolyog szenvtelenül bármelyik kamerába a Zuckerbergnél is okosabb gázszerelő. Ebben a nyomorban mi is fel tudnánk töltődni és ugyanúgy szarnánk arra, hogy ki mit mond rólunk, mint a Mester maga.

A fotókat a magyarnarancs tette közzé. Továbbiak: magyarnarancs.hu

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!