Egy párt elnöke megkeresett minket, hogy járassuk le a jobboldalt, de mi inkább felfedjük a levelét

Nagyon szeretjük az olvasói leveleket, sőt, rengeteget merítünk belőlük, ezért mindenkit arra bátorítunk, hogy továbbra is kommenteljetek, levelezzetek velünk! Amikor azonban egy párt elnöke keres fel minket azzal a javaslattal, hogy csúnyákat írnak neki Facebookon, ezért szerinte járassuk le a jobboldalt, azt név nélkül ugyan, de közérdekből is muszáj nyilvánosságra hoznunk.

Hogy miért?

  • Egyrészt azért, hogy lássa meg mindenki, hogy egy parlamenti viszonylatban kis párt, amelyik mindemellett számos követővel rendelkezik, miként kommunikál a sajtóval. Hangsúlyozzuk, hogy ezt a levelet a párt elnöke írta, személyesen!
  • Másrészt azért tartjuk közérdeknek a levél publikálását, mert úgy véljük, hogy Orbán Viktor és bandája a felelőtlen párttámogatási rendszerrel, a kamupártok nyakunkba zúdításával a valóban működő, de a butaságtól tébolyult pártokat is ránk hagyta. Nem baj az, ha látják az emberek, kik is ők valójában.
  • A harmadik ok pedig, hogy nagyon vicces 😀

Jó szórakozást kívánunk!

pártelnök

Legépeljük annak, aki kevésbé látja a képernyőfotót:

“Szia arról lenne szó hogy egy hete kb kiraktam kapcsoltban egy zenész roma sráccal de csak egy napra raktuk ki az emberek véleménye érdekelt,hogy mit szólnak hozzá, rengetegen elfogadták gratuláltak stb..de rengeteg levelet kaptam hogy egy mocskos k…vagyok, stb mindennek elmondtak roma zsido kurvának stb…annyira rám szálltak áll faceról innen onnan kaptam hideget meleget. Mivel felvállalom a roma renészt.Egy csomó szavazatot vesztek ez miatt stb a lényeg az hogy nézi le a job oldal a kisebbséget a zsidókat, romákat melegeket. Ezt akartam szóba elmesélni és a jobboldalt teljesen lejáratni ahogyan lenézik az embereket. Azért lenne jó szóba ha adnál egy teloszámot szívesen elmesélek mindent ebből egy ütős cikket lehetne írnod talán sok ember észhez kapna…! Várom a válaszod Köszi”

Hát. A cikket megírtuk. Reméljük, sok ember észhez kap.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!