Hujber Ferit bíróság elé citálják – a vád olyan, mintha egy vígjátékban lennénk

Kép forrása: Wikipedia

Hujber Ferencnél kábítószert találtak, a színész ellen eljárást indítottak. A Szentendrei Járási Ügyészség vádat emel kábítószer birtoklásának vétsége miatt. Egy rendőri intézkedés során lefoglalt, csekély mennyiségű kábítószer a bűncselekmény elkövetési tárgya. A vádirat szerint a továbbiakban az ügyben a Szentendrei Járásbíróság jár el. Dr. Gyugyi Csilla a Pest Megyei Főügyészség sajtó szóvivője közölte mindezeket a Borsssal.

Hujber Ferenc korábban azt nyilatkozta, a füvet csak ahhoz használja, hogy el tudjon aludni. Neki ez a legjobb, gyógyszereket soha nem szedne. Schobert Norbert számonkérésére azt reagálta, hogy “a fű nem kábítószer, az alkohol sokkal rosszabb”. Később még azt is elárulta, hogy az otthonát átkutató rendőrök elvették az antik füvesdobozát és jó időbe telt, mire talált hasonlót.

Míg Magyarországon tiltott, az Európai Unióban vannak olyan helyek, ahol egyébként a fű egyáltalán nem az ördögtől való. Amszterdam nevezetes arról, hogy coffeshopjaiban legálisan lehet füvet vásárolni és szívni. Erről bőven találni interneten írásokat:

Minden coffeeshopban széles marihuána és hasis kínálattal találkozhatunk. Általában van egy “Menü” is amin a kínálat van feltüntetve. Ezt nyugodtan elkérhetjük. Az árak a minőség függvényében változnak (ált. 5 euro/gram). Legyünk óvatosak, mert a helyi Skunk igen erős. Az eladótól nyugodtan informálódhatunk, hogy az általunk választott könnyűdrog mennyire erős, és milyen hatásai vannak. Ha pipát akarunk használni, kérhetünk azt is, emellett papír és csiga is beszerezhető.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!