Példátlan összefogás a brutálisan megkínzott cicáért – Oszd meg!

2017.08.04 12:15

Erzsi az ország leghíresebb macsekja az Erzsi for President Facebook oldal ikonja, emberén keresztül szervezett gyűjtést, amit a napokban megtalált, élve megnyúzott és megcsonkított cica megkínzójának, vagy kínzóinak megtalálóját illeti.

Kevesebb mint fél óra alatt össze is jött a 100.000 Forint, ami lett volna több is, de ahogy a bejegyzésben írta: “Azért nem gyűjtünk tovább, mert túl nagy összeg felett kontraproduktív a projekt. Csomóan csak a pénz miatt jelentkeznének kitalált történetekkel, és csak a nyomozóhatóság munkáját nehezítenék meg.”

A brutálisan megkínzott cicát azonnal állatkórházba vitték, ahol mindent megtettek azért, hogy túlélje, de annyira rossz állapotban volt, és olyan az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, hogy hamarosan meghalt.

20525695 702702046602554 3255988962889897457 n
A cicát kegyetlenül megkínzó aberrált súlyos ítéletre számíthat, és szerencsésnek mondhatja magát, ha megússza az önbíráskodó bosszúszomjas tömeg lincselését.

Az állatkínzók most országos népharaggal állnak szemben, nagy a társadalmi nyomás a nyomozóhatóságon is, éppen ezért, ha kézre kerülnek, kemény ítéletre számíthatnak. – Amit mi remélünk is.

Aki bármilyen információt meg tud osztani a nyomozóhatósággal az ügyben, ami előremozdíthatja a keresést, az kérem, ne fogja vissza magát!

A bejegyzés itt olvasható

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!