Csernobilnál is erősebb sugárzás jön Felcsútról

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Magyar Nemzet tudósítása szerint Mészáros Lőrincé lehet az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvencia. A lap szerint sokáig Andy Vajna volt esélyes, aki a Rádió 1-nek is és a TV2-nek is tulajdonosa. Orbán barátja június végén már megvette az egész Balatont lefedő Part FM rádiót, egy héttel később jelent meg az országos frekvencia pályázat tervezete.

Elképesztő, „Dél-Amerikai típusú folyamatok zajlanak, egy maffia kormány strómanjai gyakorlatilag mindenre megpróbálják rátenni a kezüket.”… „a média által keltett álvalóságba viszi most már a problémákat, nem valódi problémákról vitatkozunk, hanem kitalálnak nekünk különféle problémákat, amikre rezonálni kell vagy kellene. Én azt mondom hogy itt a valódi és valós világban kell küzdeni ez ellen. Kevesebb mint egy éve vannak ennek a kormánynak, kétségbeesetten megpróbálja mindenre rátenni a kezét.” – hangzott el a Hír TV reggeli adásában.

A Magyar Szocialista Párt is hallatta a hangját a témával kapcsolatban: A Fidesz Lapkiadó Zrt. tovább bővül: Orbán Viktor szerint a médiaszektor csak kétféleképpen létezhet: vagy fideszes tulajdonban vagy sehogy. Magyarország legolvasottabb ellenzéki napilapját már megszüntették most, pedig letarolták a megyei lapok teljes piacát. Az a Henrich Pecina fejezte be a fideszes térhódítást, aki kivégezte a Népszabadságot.

A miniszterelnök harca a független média ellen már 2010 óta tart. A kritikus hangokat elnémítja, miközben az adófizetők pénzéből milliárdokkal kitömött propagandagépezetet tart fenn. Két dolognak rendel alá mindent: a hatalomvágyának és a pénznek.

Gátlástalanul megtesz mindent azért, hogy a hatalomban maradhasson és még több közpénzhez juttassa a fideszes pénzembereket.

A kormányzati propagandával szemben szükség van a független sajtóra, ezért az MSZP részt vesz a szabad sajtó és az újságírók mellett kiálló, 2017. augusztus 20-án a Szabad sajtó útjára Juhász Péter és Karácsony Gergely által meghirdetett tüntetésen.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!