Egy úgynevezett mérsékelt jobboldali levele: “Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.”

Fotó: M. Schmidt János / NOL

2017.07.24. 12:55

Kaptunk egy üzenetet H.Á.P. nevű úrtól. Nem újdonság, előfordult már többször is, de ez különösen egy ékes példája a vezér helyett megsértődni vágyó alattvaló lélektanának.

Az üzenetet változatlan formában közöljük.

“Kedves zsidó barátaim! Itt vagyok. Habár én nem vagyok fideszes, de Fidesz-szavazó igen. Az ok: ők egy ún. “mérsékelt jobboldali” 🙂 megalkuvó) párt, én pedig a ti nyelveteken ún. “szélsőjobboldali” vagyok.

A lapotok körülbelül 90%-ban Fideszről és Orbán Viktorról szól. Mocskolódik. Gennyes. Undorító. Mindannyian jól tudjuk, hogy ez azért van, mert ez az, amit ti, zsidók, őszintén gondoltok. Gyűlöltök minket, magyarokat és keresztényeket, olyan veszettül gyűlöltök, hogy arra nekünk fogalmaink sincsenek. “”Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.” – mondta Korniss*, és bizony a lapotok a legjobb bizonyítéka, hogy akkor neki mennyire igaza volt.

Másrészt viszont nem értitek, hogy hol van az a kétmillió Fidesz-szavazó. Másképp fogalmazva: azt nem értitek, hogy a magyarok miért nem a balliberális, zsidó pártjaitokra voksolnak. Hát megmondom, hogy miért. Azért, mert mostanra már mind tudjuk ezt! Tudjuk, hogy gyűlöltök minket, és ezért nem szavazunk rátok! Egyáltalán, honnan a fenéből vagytok képesek elvárni azoktól, akiket ennyire gyűlöltök, hogy rátok szavazzanak?”

*Korniss (Vagyis vélhetően a szerző Kornis Mihály drámaíróra gondolt) idézett egymondatosa, szövegkörnyezetében meghagyva itt olvasható (“Vannak-e a szeretetnek határai?” címmel). S úgy már egészen mást jelent. Viszont akkor már nem is értjük, mit akart vele mondani az úr.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!