Játsszunk egy játékot! Képzeld el, hogy fideszes képviselő vagy, és van ötvenezer forint nálad. Mi a hiba?

Kép forrása: Wikipedia

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő. Édesanyja Rendessy Annamária 1995-ben hozta létre a Pax Corporis Alapítványt.

A Magyar Nemzet kiderítette, hogy ez az alapítvány kapott anyagi támogatást Soros György fémjelezte Soros Alapítványtól.

1998-ban diabétesz klubja ötvenezer forintos támogatást kapott Soros Alapítványtól egyéni és csoportos betegoktatásra.

“A támogatás valószínűleg említést sem érdemelne, ha Hollik István nem a KDNP Németh Szilárdjaként lépne fel Soros György ellen.

Sorost az Orbán-kormány első számú közellenségnek kiáltotta ki a bevándorlásról szóló nézetei miatt, Hollik kritikusi vehemenciáját pedig talán semmi nem érzékelteti olyan ékesszólóan, mint az az áprilisi sajtótájékoztató, amelyen tizenkétszer említette az amerikai magyar milliárdos nevét.”

írja a 168 óra.

Hollik egyébként kicsinyes próbálkozásnak nevezte az újság kérdését, szerinte a tizenkilenc évvel ezelőtti ötvenezer forintos támogatás semmi, ahhoz az egymilliárdhoz képest, amelyet Soros ma azoknak ad, akik az illegális bevándorlást támogatják.

“Sorost és a nemzetközi fórumokat illeti, az Európai Bizottság alelnöke, Frans Timmermans tegnap éles hangú nyilatkozatban cáfolta, hogy az amerikai magyar milliárdosnak köze lenne az EU döntéseihez.

Az Európai Bizottság alelnöke szerint röhej, amit az Orbán-kormány állít, válaszolni is kínos rá

Hollik – aki a KDNP mellett tagja a Fidesznek is – arra a kérdésre nem válaszolt, hogy a családi alapítványa visszafizeti-e az ötvenezer forintot a Soros Alapítványnak.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!