“A jó kurva anyátokért véditek a mocskos……”Feltörték az index.hu rendszerét. Gyűlölködő üzenetet egy korábbi cikk helyén

Ma reggel éppen Mengyi Roland fideszes képviselő bűnügyével foglalkoztam, amikor az index.hu egyik erről szóló cikkének olvasása közben egy korábbi cikkre hivatkozó linkre kattintottam.

Ami ekkor fogadott, egészen elképesztő. voldemort

“A jó kurva anyátokért véditek a mocskos kibaszott buzikat!! Mi a faszomnak kell egyáltalán cikket írni ezekről a deviáns rohadékokról, elrontva ezzel a normális emberek napját. Nem is érdekelne, hogy vannak ilyen fatúró köcsögök, ha nem vonaglanának az utcákon hírdetve a BÜSZKE devianciájukat!!!
Mind felakasztanám aki ezt engedélyezi!!
Rohadt szaros seggnyaló indexes köcsög védők!! xy”

index2

Szómágia. Ez legalább Rákosi (de talán a reformkor) óta a magyar közbeszéd alfája és ómegája. (Ha nem tudja, miként definiálható ez az érvpótló technika, a demagógia tárgyköréből kiindulva bőven talál róla irodalmat akár még a neten is.) Úgy hiszi, elég bedobnia a “karvalytőke” kifejezést vagy Puzsér nevét (ezt verje le magán ő), a birkák azonnal leállítják az agyukba toluló kérdéseket, gondolatokat. Nem tudom, gondolt-e már rá, de ezzel a mentalitásával hatalmas pályát futhatna be a Fideszben, már ha képes lenne jelenlegi politikai elfogultságait úgy áthangolni, ahogy maguk a fideszesek tették a kilencvenes években. A nyegleség pártsemleges, bárhol jól hasznosítható.

Teljesen indokolt, hogy a “Minőségi Újságírásért”-díjas. Ebben a cikkben feltárul a magyar “független” “szak-újságírás” hazánkban meghatározó, penetránsan jellegzetes minősége!

X. Y.”

Az, hogy valaki képes arra, hogy egy ilyen biztonságosnak tűnő rendszert feltörjön, már önmagában is elképesztő. A szöveg, amit közzétett pedig a legvéresebb szájú homofóbok között is elismerést érdemelne. Az oldal továbbra is látható ezen a linken. Reméljük, hamar észreveszik…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!