Döbbenetes szavazási eredmény: a magyarok szerint bilincsben viszik el a civileket a választások előtt

Sajtótájékoztatót tartott a fideszes Németh Szilárd, ahol közzétette gondolatait a Soros György által támogatott, általa álcivileknek tartott szervezetekről. Szerinte a demokratikus rendet támadják azzal, hogy a külföldi szervezetek átláthatóságáról meghozott törvénnyel kapcsolatban ellenállásra buzdítanak. – írta az MTI a politikus sajtótájékoztatójáról.

Mint arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk a Magyar Vöröskereszt közzétette honlapján, hogy támogatják külföldről. A törvény értelmében az 1881-ben megalapított segélyszervezet új, bélyegkép szerű logót készített, amelyen feltűnik a külföldről támogatott civil szervezet felirat.

A fideszes politikus a Magyar Helsinki Bizottságot és az Amnesty Internationalt emelte ki példaként és kijelentette, hogy a Soros-szervezetek olyan hálózatot hoztak létre, mint amilyen Olaszországban a Cosa Nostra.

A Casa Nostra-ról a Wikipedián azt olvashatjuk:

„A Cosa Nostra a leghíresebb (és -hírhedtebb) olasz maffiacsoport, amely a 19. század közepe felé alakult ki Szicíliában.

A szervezet a századvégi szicíliai kivándorlási hullámokkal az USA keleti partján is megjelent.

A Cosa Nostra egyszerre jelenti a szicíliai és az amerikai maffiát. Kriminalisztikai szakértők szerint a Cosa Nostra Európa legbefolyásosabb bűnözői csoportja.

Olaszországon és az Egyesült Államokon kívül többek között jelen van még Oroszországban, Kanadában és Franciaországban.

Maga a Cosa Nostra kifejezés azt jelenti „a mi dolgunk”, esetleg “a mi ügyünk”. ” 

A HVG oldalán nem reprezentatív szavazást indított, abban a kérdésben, hogy Vajon bilincsben viszik majd el a civileket?

Jelen pillanatban 998-an arra szavaztak, hogy a választásokig simán meglépik, míg 236-an kattintottak a Ezt csak az Orbán-gyűlölő idióták gondolhatják komolyan válaszlehetőségre.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!