Soványsága miatt aggódnak Szabó Zsófi rajongói – Reagált a kommentekre

Szabó Zsófit egészséges plusz kilókkal ismerhette meg az ország. Azóta nem csak a színész-műsorvezető élete, de alakja is jócskán megváltozott.

Olyannyira, hogy rajongói aggódóan kommentelték egy napokban közzé tett képét a közösségi oldalán.

 

Mivel több soványságát firtató komment jött, Zsófi úgy érezte reagálnia kell, és biztosítani rajongóit, hogy teljesen jól van, csupán életmódot váltott, és ennek köszönhetően egészsége is rendbe jött.

,,Ma reggel olvastam egy cikket, hogy csontsovány vagyok😅 Illetve a tegnapi fotómhoz sok aggódó komment érkezett!
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy életem legboldogabb időszakát élem és teljesen egészséges vagyok! A szénhidrát anyagcsere zavarom ( inzulinrezisztencia ) a diétámnak köszönhetően jelenleg tünetmentes és az értékeim tökéletesek  Mert meg akartam gyógyulni, tenni az ellen, hogy egy betegség ne hatalmasodjon el rajtam! Az inzulinrezisztencia gyógyítható, sokan mégis “belenyugszanak”, hogy ők IR-esek…Én már gyógyszert sem szedek!
Ja, és még azoktól a plusz kilóktól is megszabadultam, amiktől az elmúlt 10 évben még heti 8-9 edzéssel és félmaratonok futásával sem!
Az esküvőmön 61 kiló voltam, jelenleg 59…tehát kicsit sem vagyok csontsoványnak nevezhető, amit ezen a képen is láthattok, de a testem teljesen átalakult. Az arcom és a karom pl mindig husibb volt… Hogy mi a titok? Kerülöm a magas glikémiás indexű ételeket ( pl RIZS (( hihetetlen igaz? )) ), szabadidőmben sokat vagyok a szabadban, ahol sétálok és futok és végtelenül boldog vagyok!!!!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!