Kíméletlen háborúba kezd a kormány ellen a TASZ – drasztikus eszközöktől sem riadnak vissza

A TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) 2017. június 13-án MTI-ben megjelent közleménye szerint a jogsértő civiltörvény el fog bukni. A jogvédő szervezet a civiltörvényt végső változatában is elutasítja, véleményük szerint azért nem lett volna szabad elfogadnia az országgyűlésnek, mert jogsértő a törvény.

Sérti a szólásszabadságot, sérti az egyesülési szabadságot, megengedhetetlen módon megkülönböztet egyes civil szervezeteket.

A TASZ szerint a jogrendszerben már meglévő szabályok alkalmasabbak az átláthatóság és a nemzet biztonságának garantálására. Szerintük a gazdálkodásuk már most is teljesen átlátható ezért bojkottálnak:

A jogvédő szervezet szerint csak úgy tudnak a jogsértő törvény ellen fellépni, ha nem tesznek eleget a törvénytelen előírásoknak.

A szervezet közleményében hangsúlyozza, nincsen semmi amit el kellene titkolniuk, a tevékenységük és a gazdaságuk már most is teljesen nyilvános, bárki évekre visszamenően megnézheti, hogy kik, milyen összeggel támogatták őket vagy hogy milyen programokon dolgoztak.

Forrás: MTI

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!