Az X-Faktor divattervezője a Nemzet Szépe zsűrijében

Második alkalommal rendezik meg június 17-én a Nemzet Szépe szépségversenyt, melynek egyik zsűritagja Kiss Márk divattervező lesz.
 
Kiss Márk 2009-ben diplomázott divattervező szakon, azóta már tanítja is a szakmát. Dolgozott az X-faktor, a Szombat esti láz és a Rising Star című műsorok stylistjaként, és ő öltözteti többek közt Tolvai Renit, Dér Henit és Tóth Gabit is.
 
Már tavaly is szó volt róla, hogy zsűrizik a versenyen. Akkor egy projektje miatt nem tudta elfogadni az ajánlatot, de ezúttal a legjobbkor érkezett a felkérés.
A feladat nem lesz számára újszerű, hisz korábban modellversenyeken, castingokon is beülhetett a zsűri asztal mögé.
 
„A divatszakmában modellekkel dolgozom, és izgalmasnak tartom, hogy ennyi szép lányból kell kiválasztanunk majd a legjobbat. Én divattervezőként főként aszerint értékelek majd, hogyan válhat valakiből potenciális modell, hogyan tudja viselni a ruhát, hogyan sikerülne eladnia magát egy fotózáson” – mondta Kiss Márk.
 
A divattervező szerint fontos a résztvevők kommunikációs képessége és bár klisének hangzik, a kisugárzásuk is sokat nyom a latba. A szakmában nagy névnek számító Kiss Márknak a szépségverseny előtt lehetősége lesz megismerkedni a lányokkal a táborban.
 
„Megpróbálom a lehető legjobban felkészíteni őket. A cél, hogy megnézzük, kinek mi áll jól, kiemeljük a szépségeiket, egyedi tulajdonságaikat.  A táborban kapnak különböző feladatokat is, ezek alapján is sokat megtudunk majd róluk” – tette hozzá.
 
A versenyt június 17-én tartják meg a gödöllői kastélyban szinte napra pontosan 150 évvel azután, hogy megkoronázták Sissit, az utolsó magyar királynénkat. 
 
Az idei zsűriben Kiss Márk mellett Szabó Győző színész, Tolvai Reni énekesnő, Özer Nóra 2016-os Nemzet Szépe, Kanizsai Ágnes a Silka tulajdonosa, Nagy Rudolfné Anett a Talléros Pálinka képviseletében, Koncsek Ádám a Nemzet Szépe hivatalos fotográfusa, Lisztes Krisztián válogatott labdarúgó, Schmuck Andor, Bujtás Gyula és Felleg Tícián, a Nemzet Szépe alapítója dönt majd a győztes személyéről. A zsűriben szavazati joggal rendelkezik majd a két műsorvezető, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea is.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!