Bayer Zsolt szerint Orbán Viktor és Bencsik András egy baromállat

forrás: nepszava.hu

Bayer Zsoltról tudjuk, hogy nem az eszéért szeretjük, sőt mi nem is szeretjük. De van Magyarországon egy olyan szubkultúra ahol Bayer Zsolt tekintélyes, köztiszteletben álló személy.

De amit most mondott az lehet, hogy már a Fideszben is kiveri a biztosítok. A 24. hu szúrta ki, hogy Bayer Zsolt a KDNP facebook oldalának felfüggesztése miatt kiakadt és a következő megállapítást tette a közösségi oldalról  a Karc FM rádióműsorában.

mindenki, aki normális, nem elmebeteg, nem idióta baromállat, az azonnal hagyja ott a Facebookot. Mert csak szeretném jelezni, hogy én például nem vagyok semmilyen formában fönt a Facebookon, és nem is leszek, mert a Facebookról, amit én gondolok, az kizárólag b-vel, k-val, p-vel és sz-szel kezdődő szavakkal tudnám leírni, hogy kicsodák csinálták és hogy ez az egész micsoda.

Tehát nem vagyok hajlandó részt venni ebben az egész ótvarban. Na de hát ez, innentől kezdve, igen, ez egy ilyen náci, komcsi rohadmány, hogyha azért letörölnek valakit, mert kiáll a hagyományos családmodell mellett. Aki ezek után ott marad, az vessen magára, meg is érdemli.

Ennyi a rövid véleményem a Facebookról, meg a tulajdonosáról, meg arról, aki kitalálta, meg azokról, akik cenzúrázzák. Azoknak a jó anyját. És hogy milyen anyját, azt juszt se fogom megmondani, csak azért, hogy nehogy véletlenül megbüntessék a rádiót miattam. Na, ezt akartam elmondani.”

Kedves Bayer Zsolt!

Mi lenne hőn szeretett főnököddel ha nem lenne Facebook. Orbán Viktor hogyan tudna Bözsi nénivel parolázni, hogyan tudna uszítani és nyomni az önmarketinget. Zsolti neked fontos, hogy a főnök jól álljon mert akkor neked is juthat a lopott aranyból. Csak, hogy te is megértsed ne légy Barom.

Bencsik András hogyan tudná megosztani a legelvetemültebb összeesküvés elméleteit. Deutsch Tamás és a többi haverod hogyan tudna nap mint nap hülyét csinálni magából, a legnagyobb örömünkre ha nem lenne facebook.

Van egy rossz hírem túl sok pénzt raktak már bele a facebook reklámokba, hogy lelépjenek. Sok mindent feltételeznék rólad de azt, hogy még Orbánt is egy baromállatnak tartod mert annak tartod, hiszen fent fog maradni facebookon, az még tőled is sok. 🙂 🙂

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!