Szexképek miatt törölhették a KDNP Facebook-oldalát..?

Tele lett a töke Zuckenbergnek a KDNP-vel: törölte az oldalukat.

Az – egyelőre – nem derült ki pontosan, hogy mi állhat a zord szankció hátterében, de nem lepődnénk meg, ha az évek óta tartó elfojtás után valaki felszabadultan valami cuki felnőtt tartalmat dobhatott a keresztényi szeretetet váltva testire….

„A mai napon az egyik legnagyobb közösségi médiaoldal felháborító módon cenzúrázta a KDNP és frakciója oldalát és elérhetetlenné tette azt” – olvasható a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) által kiadott közleményben.

A közlemény szerint nem tudják, mi állhat a döntés hátterében, hacsak nem az, hogy az elmúlt időszakban olyan pozitív tartalmak jelentek meg az oldalon, amelyek szembemennek a mainstream média hangzatos szólamaival és kiállnak a hagyományos családmodell, valamint az élet feltétlen tisztelete mellett, illetve felhívják a figyelmet a közel-keleti keresztényüldözés tényére.

“Bízunk benne, hogy a Facebook nem alkalmaz kettős mércét és biztosítja a sajtószabadság feltételeit egy demokratikusan működő párt számára is!” – zárta közleményét a KDNP.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!