Kunhalmi lebirkózná Németh Szilárdot

Kétmilliárd forint közpénzt kap egy Németh Szilárd lakcímére bejegyzett egyszemélyes magánalapítvány a Magyar Birkózó Szövetségtől. A Magyar Birkózó Szövetség elnöke Németh Szilárd.

A XXI. kerületi önkormányzat fideszes többsége csütörtöki döntésével ezt megfejelte közel 40 millió forint értékű ráépítési joggal egy csepeli Kis-Duna-parti ingatlanra. A Magyar Birkózó Akadémia létrehozásáról szóló javaslat lényege, hogy a csepeli akadémiai csarnokot az idén márciusban bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány építheti meg mintegy kétmilliárd forintból. Ez felvetheti a pénzmosás és a hűtlen kezelés gyanúját is.

Az egyetlen magánszemély által alapított alapítvány alapító okirata szerint az alapítvány alapítója Németh Szilárd és egyedüli kurátora Németh Szilárd munkatársa, az alapítvány székhelye pedig megegyezik Németh Szilárd Fidesz-alelnök csepeli lakcímével.

A Németh Szilárd vezette Magyar Birkózó Szövetség döntésével az adófizetők kétmilliárd forintja végleg elveszítheti közpénz jellegét, és egy az egyben Németh Szilárd Fidesz-alelnök markába kerülhet.

Németh Szilárd az elmúlt években a Fidesz ökleként támadott törvényesen működő egyetemekre, alapítványokra, civil szervezetekre. Most az öklöt formáló kéz pénzt mos?

MSZP
 Kunhalmi Ágnes,
az MSZP budapesti elnöke

A közlemény elolvasása után megkerestük Kunhalmi Ágnest aki kérdésünkre elmondta, hogy ezek után Németh Szilárdnak le kell mondania és távozni kell a közéletből.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!