Utcazene fesztivál a Gozsdu Udvarban

Gozsdu Talent címmel utcazene fesztivált rendez a népszerű fővárosi szórakozóhely, a Gozsdu Udvar. A projekt keretében rock-, elektronikus, hiphop, klasszikus, etno és kísérleti zenei műfajból is várják a jelentkezőket.

Az Utca! Zenélj! szlogennel futó ingyenes fesztivált május 30. és június 20. között keddenként és csütörtökönként rendezik meg. A Gozsdu Talent utcazene formátumban mutatja be a még kevésbé ismert hazai művészeket a nagyközönségnek. A fesztivál során a legjobb utcazenészt 500 ezer forinttal díjazzák – közölték a szervezők az MTI-vel.

Mint írták, elsősorban akusztikusan megszólaló előadók, zenekarok jelentkezését várják, de dj-ket is szívesen látnak. A helyszín és a technika adott, a döntőt június 20-án rendezik.

Jelentkezni a www.gozsdutalent.hu weboldalon vagy e-mailben a [email protected] címen lehet egy rövid szöveges bemutatkozóval és egy legalább 3 perces, akár telefonnal felvett videóval. Dj-k esetében videó nem szükséges. A jelentkezés ingyenes, a projekt szakmai vezetője Takács Zoltán Jappán, a Soerii & Poolek jelenlegi, a Heaven Street Seven volt tagja, számos slágerlistás dal producere.

Az utcazene fesztivál mintegy négy hete alatt a közönségnek is fontos szerep jut: a nézők fognak dönteni (online Facebook szavazással – video kedveléssel) a Gozsdu Udvar által felajánlott 500 ezer forint sorsáról. A fellépő zenészeket, zenekarokat a Gozsdu Facebook adatlapján követhetik nyomon az érdeklődők.

bgu \ pmg

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!