Danics Dóra: még életemben nem ettem ennyit!

Az egykori X-Faktor nyertes Danics Dóra élete az utóbbi időben teljesen megváltozott, amit köszönhet az életmódváltásának.

Az énekesnő vegán lett, ami annyit jelent, hogy nem csak húst és húskészítményeket nem fogyaszt, de kizárta étrendjéből az állati eredetű alapanyagokat is.

Egy ideje már vegetáriánus voltam, amire állatszeretetem vezetett rá, aztán egyszer megkérdeztem egy vegán barátomat, hogy mi a baj a tejjel meg a sajttal, és miután elmondta, kb. végigbőgtem egy éjszakát, és másnapra már vegán voltam – mesélt a változásról Dóri.

18624395 10210994729257229 326983410 n

Ez az életforma első hallásra nagyon nehéznek tűnhet, de az énekesnő állítja, hogy még sosem evett ennyit, mint most, ráadásul 5 kiló fogyott is. -Ilyen sokat még életemben nem ettem mint amióta vegán vagyok, mégis fogyok. Mivel imádok sokat enni, azt hiszem megtaláltam a nekem legjobb életformát – mondta el az énekesnő.

Danics Dórának nem csak az étkezéseimben történtek nagy változások, hiszen  megjelenik első önálló albuma, mely az elmúlt három év zenei összegzése. Az album egy fiatal előadó útkeresésének szakaszai és állomásai, melyeket Kirschner Péter zenei producer öntött egységes formába.

– A lemezem egy útkeresés, sokféle stílusban szólalnak meg ezek a dalok, még is van egy olyan bensőségesség, amitől egységesek lesznek. Ha mondanom kellene valamit hogy milyen az én stílusom, akkor a mondanivalós, értelmes, kicsit alter popzenét mondanám – mesélt lapunknak az énekesnő új lemezéről.

Danics Dóra · Bújócska lemezbemutató koncert

Időpont, helyszín:
Esemény Facebook oldala.
2017. 05.25. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

Online jegyvásárlás: http://tixa.hu/muzikum_klub

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!