Lesújtó hírünk van a választóknak: megrázó fotót szivárogtattak ki Botkáról, elveszett a remény!

kép forrása: nol.hu

Mielőtt bármit is írunk, szeretnénk köszönetet mondani az Origo szerkesztőségének, amiért tényfeltárásukkal, szemfülességükkel felfedték előttünk Botka László igazi arcát! Akik ezelőtt hittek az MSZP miniszterelnökjelöltjében, azoknak is kinyílik most a szemük, és látni fogják, hogy elveszett a remény!

Kiskakukk. Egy étterem, ami az Origo szerint annyira drága, hogy azt csodáljuk, nem kellett szervizdíjat fizetniük, amikor leírták a nevét. Itt ült le a nyílt utcára kipakolt asztalok egyikéhez Botka László, nem szégyellve magát a választók előtt. Le is fotózták, nemhiába, hiszen az Origo olvasatában mégis csak az év botrányáról beszélünk:

201705195
A sokkoló képet a nyugatifeny.hu készítette.

A fotón világosan látszik, hogy a szocialisták kormányfő-jelöltje, Szeged város többször újraválasztott polgármestere egy ásványvízzel, – vagy annak tűnő folyadékkal – az asztalán beszélget Lengyel Lászlóval. Az Origo ezt úgy tolmácsolta: “Budapest egyik legdrágább éttermében bukott le Botka László” – ezt a címet adta a portál a blaszfémikus távlatokat megütő, botránykeltő fotónak.

Az a baj az egésszel, hogy az Origo hazudott

A Kiskakukk ugyanis aligha az egyik legdrágább étterem Budapesten. Sőt. A belvárosban kifejezetten jó árakkal operál.

Az étlapon például az egészen ínyenc fogásnak hangzó fokhagymás joghurtos pácban érlelt csirkemell csőben sütve, párolt zöldséggel és jázmin rizzsel 2590 Ft-ba kerül mindenféle akciózás nélkül. A desszerteknél a ház specialitása a Kiskakukk palacsinta vanília öntettel 990Ft. Budapest egy csodás hely lenne, ha ezek az árak a legdrágább étterem étlapján szerepelnének.

A Costes étterem szintén Budapest belvárosában található. Ha az Origo a Kiskakukk árait a legdrágábbnak találja, mit szól vajon ezekhez?

Korrektek leszünk, a legolcsóbb főételt írjuk, ami pisztrángból készül és újburgonyával, valamint borsófőzelékkel körítik, kereken 10 ezer forintba kerül. A desszerteknél itt is nézünk egy palacsintát, ami banánnal és csokoládéval szervírozott 5800Ft-ért.

A végére hagytuk a nagy halat, vagyis inkább a nagy homárt

A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság előtt az egyáltalán nem urizáló, csak helikopterező Rogán Antal is meglátogatott egy éttermet, méghozzá a tévés sztárszakács, Gordon Ramsay éttermét. Itt fogyasztotta el ebédjét. A város legdrágább vendéglátóhelyeként számon tartott Michelin-csillagos Le Pressoir d’Argent a Grand Hotel de Bordeaux & Spa épületében működik. Anno még a Nol.hu írta meg, hogy Rogán a világsztár-séf homárlevesével kezdte meg ebédjét.

roganek

Valljuk be, hogy Botka László ásványvize a Kiskakukkban sokkal botránykeltőbb, kiábrándítóbb, mint az EB előtt beülni Gordon Ramsayhez Seszták Miklóssal, Rogán Cecíliával és Tállai Andrással.

Köszönjük az Origo újabb tényfeltárását és a köz szolgálatában végzett áldozatos munkáját!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!