Milliós büntetést szabtak ki Orbán szidalmazásáért

Budapest, 2016. június 24. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút adott a 180 perc címû mûsorban 2016. június 24-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága minden kedden kihirdeti határozatait, amelyek többnyire tartogatnak érdekességeket. A hétvégi fordulóban is folytatódott a Ferencváros és az MLSZ közötti cicaharc a játékvezetők parkoltatása miatt. A klub a szövetség szerint megsérti a vonatkozó szabályokat, emiatt pedig már 1,4 millió forintnyi bírságnál jár. írja a Magyar Nemzet

A meccset simán, 3-0-ra elveszítő hazaiak szurkolói kórusban szólították fel a Videoton drukkereit, hogy kezdjenek orális szexbe Orbán Viktor miniszterelnökkel. A kapocs a klub és a kormányfő között köztudomású: a fehérváriakat egy sor olyan gigacég támogatja, amelynek vezetője szoros kapcsolatot ápol Orbánnal, és rendre zsíros megrendeléseket kap. A hivatalos indoklás szerint az Újpest azért bűnhődik, mert szurkolói az ellenfelet, más szervezetet és egy politikust szidtak. Utóbbi az igazán érdekes, mert emlékeink szerint a szövetség eddig még soha nem rótt ki büntetést azért, mert a fanatikusok közszereplőt pocskondiáztak.

Megkérdeztük az MLSZ-t, volt-e már példa arra, hogy politikus szidalmazása miatt sújtottak le egy klubra, illetve hogy ennek fényében egyetlen közszereplőt sem szidhat kórusban egy tábor sem. Sipos Jenő szóvivő e-mailt kért tőlünk, elküldtük kérdéseinket, várjuk a válaszokat.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy aki járt már NB I-es meccsen, hallhatta ezt a bizonyos orbános rigmust a lelátón, nem csak Újpesten, szóval érdekes, hogy a szövetségnek, illetve a meccseken dolgozó ellenőröknek eddig nem bántotta a fülét a trágárság.

mno.hu


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata