Nyári trendkalauz

A modern retro stílus jegyében inspirálódhattok, a fodrok mellett az idei nyár legnagyobb trendjei az ejtett vagy kivágott vállú felsők és ruhák.

Az égő vörös a szezon egyik kulcsszíne. Egyszerű kiegészítőkkel és nude magassarkúval párosítsd ezt a különleges ruhát. Ez lesz a gardróbod új jolly joker darabja, ami tökéletes lesz a nyári party-kra és piknikekre.

A nyári szezonban gingham kockákkal frissülnek fel az elegáns darabok. Ez a fekete-fehér kockás nadrág instant üdeséget visz a megjelenésedbe és az új legjobb barátja lesz a gardróbod összes felsőjének és blúzának.

Ez a pihe-puha pamutból készült, sokoldalú felső reggeltől estig megállja a helyét. Akkor leszel a legtrendibb, ha vakító hófehérrel viseled.

Az idei tavaszi/nyári kifutókat maximálisan a merész, de egyben nőies darabok uralták. A dizájnerek egyhangúlag megegyeztek abban, hogy ez a szezon a saját stílusunk Kifejezéséről, a feltűnő színekről és mintákról szól. A legszebb darabok a kivillanó vállakról, a hímzésekről és az apró részletekről szóltak.

 

F&F

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!