A szépreményű Pukli István politikusra szívta magát INTERJÚ

Budapest, 2016. február 19. Pukli István, a XIV. kerületi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója MTI Fotó: Bruzák Noémi

2017.05.15. 8:20

Volt egyszer ez az iskolaigazgató, aki kockás inget húzott, szerette is a nép, utálta a kormány, amiért a nép meg még jobban szerette.

Annyit mondott, hogy ő tanítana, jó lenne ha normálisan mennének az iskola ügyei, persze nem is akart ő kormányt váltani, elvégre a Fidesznek köszönhette a munkahelyét, meg a fizetését is, meg amúgy is jobboldali figurának tartotta magát, de minden “polgári-konzervatívsága” és szervilissége mellett kiállt a véleménye mellett, és egy jó ügy arcává vált, amikor mindenki a jobb oktatásért ment utcára.

Aztán eltelt egy év, a közoktatás továbbra is a padlón, de megszületett a megoldás, ami majd biztosan gatyába rázza a jövőnket! Aki érdemben foglalkozik egy a társadalmat érintő problémával, valahogy mindig eljut arra szintre, hogy a végső megoldás az, hogy:

pártot kell alapítani!!!!

Amúgy ez egy jó recept arra, hogy még jobban széttöredezzen az ellenzék, és jó üzenettel rendelkező, tehetséges emberek ezer felé széledjenek. A kormány meg nevet a markába. Hajrá.

Pukli István most pártot alapított, és adott is egy interjút a Magyar Nemzetnek:

Elmondta, hogy:

  • “Civilként nem lehet elérni semmit, csak választás útján váltható le a kormány.”
  • A párt neve Polgári Világ Pártja, melyre a jobboldali (polgári) gondolkodásmód lesz jellemző, céljuk a rendszerváltás után félbemaradt polgárosodás beteljesítése.
  • A pártot tízen alapították, de tele vannak szakértőkkel, ja, de az ő nevüket nem fedné fel.
  • Vállalkozók már ígértek nekik pénzt, hogy jó lesz.
  • A Momentumról is mondott véleményt: szerinte a “Momentumot baloldali, liberális véleményvezérek is a saját oldalukhoz sorolják”, Puliék pedig tiszta szívből kívánnak sok sikert “az SZDSZ és az MSZP örökségének újrafogalmazásához”.
  • Jobboldali pártként a baloldali skandináv oktatási modellt szeretnék meghonosítani.
  • A kiábrándult jobbikos és fideszes szavazókra hajtanának.
  • Pukli szerint a Paks 2-re szánt orosz hitelt a Fidesz ellopná.
  • Szerinte biztos, hogy bekerülnek a Parlamentbe.

Pukliék magabiztosak, és elszántak, de az interjúban elhangzott kijelentései miatt karaktere inkább megosztja majd az ellenzéket, mintsem egyesítené. Sajnos.

 

 

 

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!