Nézze meg, olyat tett kamera előtt ez a fideszes politikus amit ritkán látunk tőlük +VIDEÓ

Szabó László újbudai fideszes politikus olyat tett, amit fideszesek ritkán tesznek. Magyarázkodott a sajtó kamerái előtt. Ráadásul ellenzéki sajtó kamerái előtt. Most például az Index riporterének: Igaz csak az egyeztetett “píszí” semleges semmit ismételgette, na meg azt, hogy a 444 újságírója hazudik. Ja meg, éppen ebből eredően semmiféle erőszak nem történt.

Mint ismeretes, múlt héten egy újbudai fideszes nemzeti konzultációs lakossági fórumon a 444 munkatársát, Halász Júliát “kedvesen” kivágták a fideszesek, sőt az újságírónő elmondása szerint telefonját ki is csavarták a kezéből, többen lökdösték, és kiabáltak vele.

Az esetről valószínűleg készült felvétel, (ugyanis ipari kamerák működnek az lakossági fórumnak helyt adó iskolaépületben, sőt valamelyik pártállami “baráti” média kamerája is forgott) ezért a már zajló rendőrségi nyomozás – elvileg legalábbis – kiderítheti hamar, hogy ki hazudik. Nyilván egy fideszes sosem tenne ilyet…. muhahaha.

Az mondjuk érthetetlen, hogyan lehet nem-nyilvános egy rendezvény, ha egyszer az nyilvános? Figyeljék a politikus érvelését, zseniális.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!