Kósa Lajos begőzölt: olyan névvel illette Orbánt, amitől megfagyott bennünk a vér

Kép forrása: nol.hu

Kósa Lajos eddig sem volt híres a magabiztos és tudatos kommunikációjáról, de most nemhogy freudi elszólást tudhatunk neki, hanem egy egészen nyílt összehasonlítást arról, amit ő gondol a főnökéről, mindannyiunk miniszterelnökéről: Orbán Viktorról.

Kósa szerint ha Orbán beperelné a Jobbikot, az olyan lenne,

“mintha a király pereskedne bárkivel”.

Kósa Lajos és Boldog István Törökszentmiklóson tartott nemzeti konzultációs fórumot, ahol az Index beszámolója szerint Kósa egy kérdésre elmondta, bár Habony Árpád beperli a Jobbikot a korrupcióellenes plakátok miatt a fényképének felhasználásáért, Orbán Viktor nem fogja beperelni a szélsőjobboldali pártot a fentebb említett indokból kifolyólag.

Kósa a fórumon, hozzátette, hogy Orbán azért ezt “felírta egy kis cetlire”, hogy van még egy elintézni való, de amíg miniszterelnök, addig biztosan nem perel.

Mintha a király perelne bárkivel… nem úgy, mintha a király perelne az udvari bolonddal, mert azt még meg is érthetjük, látva a Jobbik szerepét a magyar társadalomban. Ha Orbán perelné a Jobbikot az Kósa szerint olyan lenne, mintha BÁRKIVEL pereskedne a KIRÁLY. Értjük? Orbán nem perel, ő cetlire írogat. Neveket, kádereket, ellenségeket, az intézők pedig annak rendje és módja szerint majd “peren kívül megegyeznek” velük…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!