A Fidesz budai Rogánjától visszavennék mindkét közpénzen vásároltatott luxusautóját

Budának sem kellett sokat várnia arra, hogy legyen egy saját Rogán Antalja, aki áron alul árusítja ki a kerület ingatlanjait, áron alul adja bérbe a kerület üzlethelységeit és a saját és a rokonai urizálására költse a kerületiek pénzét.

Nagy Gábor Tamás első kerületi fideszes polgármesterről újabban az is kiderült, hogy két autót is vetetett magának a kerülettel úgy, hogy egyébként gyalog jár dolgozni. A két autó összértéke újonnan akár a 20 millió forintot is elérheti.

A polgármesternek 2014-ben egy Nissan Leaf típusú elektromos autót szerzett be a Budavári Önkormányzat, egy évvel később pedig egy hibrid meghajtású Lexust is vásároltak neki személyes használatra. Nem mellékes, hogy éppen a budavári polgármester kezdeményezésére vezették be 2015 végén a környezetkímélő gépkocsik ingyenes parkolását Budapesten.

Mindezt ráadásul nemhogy zavartan palástolná, ellenkezőleg: hatalmas médiahabosítás mellett még kérkedik is a köz pénzén vásárolt játékszereivel, amint képünkön is büszkén tölti – ingyenes – elektromos állomásra a Nissanját. Vagyis a Nissanunkat.

Lakos Imre, a DK újbudai elnöke felszólította Buda Rogán Antalját, a fideszes Nagy Gábor Tamást, hogy adja vissza a kerületiek pénzén megvetetett autókat.

2018 után nem csak Rogán Antal belvárosi ingatlanpanamáját, hanem a Várnegyed kiárusítását is ki kell majd vizsgálni. Annak, aki saját magának, volt feleségének és barátainak juttatja a kerületi vagyonokat, nem a Polgármesteri Hivatalban, hanem a vádlottak padján van a helye – határozta meg a jövő feladatát Lakos.

Drukkolunk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!