Nyílt levélben kérték számon Orbán álkeresztényi cselekedeteit

Kedves Viktor!

Most hogy a magyar nyomorító Brüsszel nyomására lehet, hogy át kell gondolnod a CEU-val kapcsolatos ámokfutásodat, szeretnék leszögezni pár dolgot, mert előbb utóbb eljön az az idő, amikor a te uralkodásodat egy szégyenletes, sötét korszakként fogják taglalni a történelemkönyvek. Hogy ne mondhasd majd, nem szóltam előre.

1. A sorosozás megvalósult zsidózás, ami csak pont annyira nem detektálható, mint egy tenyérnyi folpackkal szemérmesen letakart hányás. A társadalom (fájdalmasan) nagy részének ízlése szerint, a „soros”-t, készségesen PC-vé tetted a bibsi szinonimájaként, csak hát ez egy olyan közigény, amit kultúrember nem elégít ki.

2. Ha hülye lennél, volna egy mákszemnyi mentséged nem érteni, miért nem kérdezünk olyat: Akarja-e Ön, hogy gyógyíthatatlan egzotikus betegségekkel fertőzött bűnözők erőszakolják meg csoportosan szeretett nőrokonait? De a cinizmusod itt nem áll meg, hisz azt állítod, hogy aki hozzám hasonlóan kritizálja a gyermetegen manipulatív kérdésfelvetésed, annak a válasza: Igen, akarom. Az, hogy diplomás emberek ezrei is ebből az általad 4 milliméteresre szűkített résen keresztülnézve, az általad diktált bináris irányból kezelik az egész migráns-válság problémakört, na az nem csak a te hibád, de két számjegyű százalékos arányban szárad a lelkeden.

3. Végtelenül szomorú (ultra gáz), hogy a keresztény értékrend, több felületen összecsúszott nálad az iszlám fundamentalistáival, és nem, az még nem korszerű gondolkodás, ha nincs a portfoliódban a megkövezés. Verbálisan lekicsinylően viszonyulsz homoszexuálisokhoz, nőkhöz, illetve olyanokhoz, akik nem illeszkednek centire, múlt századi, álszent, patriarchális papírbaba-kontúrba. Nálad kereszténység témakörben Kósa Lajos zsinórmérték és a pápa egy hülye, pedig sztem létezik másik nézőpont.

4. Amit te és szavazóid Brüsszel alatt értetek, azt civilizációnak nevezzük. Nem az a bajság, hogy a nulla minőségű idióták : a chemtrailes, az oltástagadó, a conteós, a ción-reptillánokat vizionáló, az evolúciót tagadó, a vérmagyar csoportok, melyek nyomokban magyar nyelven (hát Istenem,van ilyen, h valaki MAG-népe dicső gyermeke , de „mely” szót sem tudja helyesen leírni csudás anyanyelvén)(egyse) frusztráltan gyűlöl minden jót, amely eredményeket a fejlett világ fürgén és innovatívan kínál társadalmi, politikai, gazdasági, tudományos területeken az emberiség számára. Mert agresszív hülyék minden országban vannak. A bajság az, hogy napról-napra erősebb öntudatot adsz nekik, hivatalos MTI álláspont az összes kótyagos agyrém, és sajnos a határeseteket is a félnótásság felé tereled. Ráadásul nem csak hatalmad van rám erőltetni szarszagú parasztvilágodat, hanem meg is teszed, mert téged minden eltérő szituáció a halászcsárdák enteriőrjétől, a futball-lelátók viselkedési kódexeitől, a borostás férfikörben folytatott vaskos anekdotázásoktól és az iskolázott, finom emberek kínosan feszélyeznek. (nyugi, ez kölcsönös, ők se élvezik)

5. Áltájszólással, műmagyar folklóroskodással, józanul gondolkodó (életiskolás) kisembert mímelve, hetente tálalsz nekünk rossz ripacsként hamis ellent, mert lássuk be, nincs a világon egyetlen annyira hülye migráns, aki Kundorozsmán akarna letelepedni. Brüsszel, Soros és Amerika meg pont leszar minket. (Mondjuk a Norvég Alapnak tényleg a szeme se áll jól.)

6. Nem, nem a valóságshow-k mutatnak igazán rossz példát a gyerekeknek, hogy minden teljesítmény nélkül akarjanak sikeresek és gazdagok lenni, hanem a debilitás határán (túl) bizonytalanul mozgó Mészáros Lőrinc, aki egy képességei alapján osztályozó világban, ma délután ötezerért csapot bőrözne a faluban.

7. A szintén ultra sikeres vejed mellett Vizoviczki, Portik ipari tanuló, és lámpással se lehetett volna passzolóbb férjet találni kislányodnak.

8. Ne félj, totál érthető, hogy kényelmetlenek számodra/számotokra az okos, művelt, világlátott emberek, mint említettem számukra sem hejehuja lakodalom veled/veletek. És igen, jól tudod, a szabadság teremtő és bátorító ereje komoly veszély a számotokra. Mert csak az agyak sötétsége tudja elkendőzni tolvajlásaitok, gátlástalanságotok és pitiánerségeiteket.

9. Egyébként sírva röhögnék a parlament despota, bajszos muftijának összes aránytévesztésén, az országház őrei számára elfogóháló biztosításától kezdve, a pitiáner egzecíroztatásaiig. Ha nem 2 kilométernyire légvonalban történne tőlem.

10. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy szerinted mivel lehet a pajtaajtón túl magyarázni Rogánt, Lázárt, Szíjártót és hasonszőrű komáikat?

És mindezt csak azért teszed, hogy legitimáld hatalmi törekvéseidet, amivel hazámat hónalj-országgá változtatod. Egyébként fényes sikerrel.

Forrás: Palankai Mariann

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!