Ez az ország kész: Orbán kinevezte magát a Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság elnökének

Ha írna és Rejtő Jenőnek hívnák, gurulnánk a röhögéstől, de ez a rögvalóság egy – elnézést a személyeskedésért, de erre már tényleg nem lehet mást mondani – hatalmi tébolyába egyre mélyebben gubancolódó ember részéről.

S ő vezeti az országot. Az meg hagyja.

A legújabb Magyar Közlöny szerint ugyanis megalakult a “Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság” (???!!!), amelynek elnöke Orbán Viktor miniszterelnök.

A testületben helyet kapott még Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke; Fürjes Balázs, az egyes kiemelt budapesti beruházásokért felelő kormánybiztos, valamint Seszták Miklós fejlesztési és az állami vagyonért felelős miniszter.

A Magyar Közlöny szerint a testület havi rendszerességgel ülésezik, a tanácskozásokra pedig a tagok akadályoztatásuk esetén küldhetnek helyettest. A testületben végzett munkáért egyik tag sem kap díjazást, juttatást vagy költségtérítést.

Minek, amikor a 2019-ig tervezett építkezés – egyelőre – 150 milliárd körül mozog. Benne van a pénzük. De csak a 2018-as választásokig.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!