Ez a legalja: a rózsadombi zuglói fideszes képviselőjelölt és az alpolgármester önkormányzati lakással próbál szavazatot vásárolni hétvégére!

Most vasárnap Zuglóban időközi önkormányzati választásra kerül sor. Lapunk többször foglalkozott már a kérdéssel: feltártuk a Várnai László nőverési ügyét, szó esett a Fidesz jelöltje, Somodi Zoltán gyerekorvos egyházi szektaszerűségéről, pedofíliát és százmillió forintos lopást bujtató társairól.
Somodi és a fideszesek nem hazudtolják meg magukat: választási csalással próbálnak szavazatot vásárolni a Mexikói úton!
Rózsadombról jöttem, lakást adnék szavazatért
A minap a Rózsadombon élő Somodi Zoltán fidesz-jelölt, egy másik fideszes önkormányzati képviselő és Rozgonyi Zoltán fideszes alpolgármester a Mexikói úton jártak. Meg is emlékeztek erről Somodi facebook-oldalán, ebben a posztban (képernyőfotót is lementettünk, ha esetleg törölné a jelölt úr a kínos információt):
facebookrozgonyi
Választási csalás, majd feljelentés: a Fidesz az önkormányzati lakást ígér, ha rájuk szavaznak
 
Mint kiderült, a fideszes alpolgármester és Somodi Zoltán azzal járják a lakókat, hogy különféle juttatásokat tudnak elintézni, ha megkapják vasárnap a szavazatukat.
Szerkesztőségünkhöz eljutott egy feljelentés, amit egy helyi választó tett a Helyi Választási Bizottságon a választás rendjének megsértése miatt. A beadványt egy, a most hétvégi választás területén élő választó tette, akinél szintén járt Somodi és az alpolgármester. Idézzük a levélből, mit ígértek:
“amennyiben családommal a vasárnapi zuglói időközi választáson dr. Somodi Zoltánt támogatjuk szavazatunkkal, és erre most ígéretet is teszünk, abban az esetben, ezért cserébe közbenjárnak azért, hogy a korábban tőlünk elvett önkormányzati lakást visszakaphassuk”
Ez konkrét választási csalás, teljesen indokolt a feljelentés. A HVB-nek írt levelet teljes terjedelemben is közöljük.
feljelentés
feljelentés2
De mennyire lehet kétségbe esve a Fidesz, ha már ilyen hazugságokhoz kell nyúlniuk? Hogy süllyedhet odáig egy kerület alpolgármestere, hogy lakásokat ígérget jobb sorsa érdemes embereknek a szavazatukért?
 
Az ügyet nyomon követjük, kérdéseket teszünk fel a Helyi Választási Bizottságnak, az esetleges további jogsértést és a HVB döntését pedig bemutatjuk!
 
 
A Fidesz-jelölt Somodi nem szorul rá a lakásra: ő a Rózsadombról jön
 
Somodi Zoltán gyerekorvos egyébként nem ma kezdte a megtévesztést. Simán elüldögél egy szervezetben pedofíliával és százmilliós lopással vádolt társaival. Korábban zuglóiságával igyekezett kampányolni, miközben ebben a szép házban él a II. kerületi Rózsadombon:
rózsadomb
Azóta sem derült ki, miből volt rá pénze.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!