Törvényt sért Kövér, a bajszos házmester. Dr. Sándor Zsuzsa ismét brillírozott. Muszáj elolvasnia!

A bajszos házmester.

Nem nevezhetem Kövér Lászlót „bajszos-sz@rnak”, mert ez a név már foglalt. A tüntetők Ádernek adták e rangos elnevezést. Márpedig ugye a köztársasági (?) elnöktől nem illik elvenni, ami az övé. De igazán nem szeretném, ha a házelnök bajszáról nem emlékezne meg senki. Amúgy meg Kövér megnyilvánulásaihoz jobban is illik a házmester fogalma.

Legutóbbi házfelügyelői intézkedése Tordai Bence, a PM szóvivőjének örökös kitiltása a parlamentből. Értem én, hisz ez a Bence gyerek nagyon csúnyán dekorálta ki a Legfőbb Hadúr, Orbán dolgozószobájának ajtaját. Az még hagyján, hogy lehazaárulózta a mi Viktorunkat, de az már tényleg tűrhetetlen, hogy a múlt szerdai tüntetés időpontjáról is tájékoztatta. Az ilyen garázdánk tényleg nincs helye az Ország Házában. (Tényleg, nem kellene ellene is gyorsított eljárást indítani? Ha a vízfesték rongálás, a ragasztó miért nem az?)

kover2

Az meg, hogy mellékbüntetésként Szabó Tímea PM társelnökének valamennyi vendégét is egyúttal most és mindörökké tilalmi listára tette, csak járulékos veszteség. Nincs is jobb a kollektív büntetésnél! Nehogy már ennek a nagyszájú minipártnak még szakértői is legyenek egy-egy bizottsági ülésen! Hová vezetne az ilyen engedékenység?

A Bajszos Házmester egyúttal illemtanárnak is kiképezte magát. Jól megbünteti az MSZP-t, mert egy „Ne írd alá János” feliratú táblával tiltakoztak a lex-CEU ellen. Ezúttal a fő bűn nem is a tábla volt, hanem az, hogy „a köztársasági elnök urat nem lehet „Jánosnak” szólítani. Hanem? Talán úgy kellett volna, ahogyan a tüntetők?

Feltehetően a mi derék rendőreink is a Bajszos Házmestertől tanulták meg, hogy megengedhetetlen impertinencia egy uniós zászlót kitűzni. Ezért fújták le azt a lányt, aki a rádió régi épületére tűzte ki a kék lobogót. És persze azt sem engedhetik meg, hogy a parlament épületére ki-, pontosabban visszategyék. Mert onnan a Bajszos Házmester – a továbbiakban B.HM. – vetette le. Hogyan is nézne már az ki, hogy egy EU-s tagállam országának házán az Unió zászlaja is lobogjon! Először B.HM. az igazi ősi – 2004-ben megalkotott – székely zászlóval helyettesítette, később meg leginkább semmivel. Idővel pedig az ülésteremből is kiirtotta. Ha meg egy szoci mégis bevitte, B.HM. kivitette. Majd vérszemet kapott és a képviselői irodaházról is levetette. Ő maga, egyedül. Senkit meg nem kérdezve, senkivel meg nem beszélve. Ahogy anno egy vérbeli ötvenes évek besúgós házmestere is tette volna.

kover3

Idefigyelj Bajszos!

Miből gondolod, hogy rád nem vonatkozik a 2004-ben megalkotott Kormányrendelet? Az, amelyik „az európai zászló és az európai lobogó használatának részletes szabályairól” szól. Idézzem neked?

„Középületeken az azon kitűzött nemzeti zászlóval azonos szélességű, szövetből készült európai zászlót minden olyan esetben ki kell tűzni, amikor

a)ennek tárgyi feltételei a középület és környezete építészeti sajátosságaira tekintettel biztosítottak, és
b)az azzal járó kiadások a középület fenntartásáért felelős költségvetési szerv elemi költségvetésében a kötelező feladatok ellátásának veszélyeztetése nélkül biztosíthatóak.
Ne mondd már nekem, hogy azért nincs EU-s zászló a parlamenten, mert nem fér bele a büdzsétekbe! Vagy ha mégsem, csípjél már le egy hangyányit abból a 2,3 milliárdból, amennyiért az új rezidenciádat építik!

kover

„Az európai zászló kitűzésére irányadó jogszabályi rendelkezések betartásának ellenőrzéséről a közterület-felügyelet, ahol pedig közterület-felügyelet nem működik, a jegyző gondoskodik.”

Már alig várom azt a közterest, aki – miután elhajtotta az összes kutyát a Kossuth térről, ahová be sem tehetik a négy lábukat – beslattyog a parlamentbe, megkeresi a házmestert és ráparancsol, hogy tartsa be a jogszabályokat.

Sokat nem kockáztat. Legfeljebb a Bajszos Házmester őt is kitiltja.

(kép: mno.hu, nepszava.hu, bors)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!