Hajós András: “Szeretném, ha Orbán Viktor lemondana.” Keményen beszólt a tévés

“Szeretném, ha Orbán Viktor lemondana”, zárta a 444-nek adott interjúját Hajós András, aki maga is kint volt a tegnap esti spontán megmozduláson, melyet a Gulyás Mártont és társát elmarasztaló ítélet után tartottak Budapesten.

Hajós elmondta, hogy eddig azt hitte, hogy csak néhány százan vannak az országban, akik úgy gondolkodnak, mint Ő, de a Kossuth téri tüntetés után megnyugodott, hogy legalább hetvenezer hasonszőrű van Magyarországon. Hozzá tette: tervezi, hogy személyesen lesz jelen a szombati megmozduláson is, ha teheti és egyetért azzal, hogy most egyre többen gyakorolják demokratikus jogaikat.

Nem meglepő Hajós kiállása. Többször nyilvánított már politikai véleményt. Emlékezetes, hogy a 2006-os események után Gyurcsány Ferencet is távozásra szólította fel. Ezt a 444-nek úgy kommentálta, hogy akkor egy olyan emberben csalódott, aki az Ő miniszterelnöke volt. Egy általa támogatott politikusról volt szó. Most úgy véli, Bayer Zsoltnak kellene kiállnia és azt mondani, hogy Viktor, elég volt, mondj le!

Hivatalos Facebook oldalán is hangot adott véleményének.

 

Egyre több közismert személy érzi úgy, hogy dolga van a jelenlegi helyzetben. Ma már egyre kevesebben félnek attól, hogy komoly kockázatot vállalnak azzal, hogy nyilvánosan mondanak véleményt Orbán és kormánya tevékenységéről. Egyesek szerint hamarosan átszakadhat az a gát az emberekben, ahonnan már visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el. Akkor, amikor már nincs mit elvenni egy embertől, gyakran indul el szemben a hatalommal. Ez történhet Magyarországin is. Olyan mértékű kiábrándultság és elkeseredettség lett úrrá a nemzet jelentős részén, hogy azt kell mondjuk, jogosak Orbán félelmei és valóban jobban teszi, ha kicsit most elvonul pihenni, hogy erőt gyűjtsön saját népének legyőzéséhez.

Kérjük, ossza meg ezt a cikket, hogy minél többen tudhassák, hogy nincsenek egyedül!

Köszönjük! A PB csapat:)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!