Ébred a nép! “Mi lesz ezekkel, ha Soros György ne adj’ Isten meghal?”

Ezt a nyílt levelet változtatás nélkül közöljük. Érdemes elolvasni -a szerk

Tisztelt MAGYAR Polgártársam!

Gondolt már arra, hogy mit művel valójában Orbán Viktor, a Fidesz és a Habony-művek, amikor napról napra szopatja be Önnel a propaganda dumát? Nem?

Brüsszel nincs, Soros nincs, Migráns nincs, Rezsiharc nincs, megvédés, harc a nyugdíjasokért, kommunista MSZP, támadás a magyarok ellen, “ránk akarják kényszeríteni” Mi Magyarok, Nemzetünk, Őseink, liberálisok, NER, idegen tőke NINCS!!!!

Tudja mi van? Mindössze annyi, hogy hétről hétre készül egy szép terv a Fideszben arra, hogy sürgősen valamilyen ellenségképet kell gyártani, vagy gyorsan össze kell fogni valamiért, mert omladozni kezdett a rendszer.

Csoporthisztéria-generálás, sztereotipizálás, előítélet-képzés. A terrorizmus, a faji üldöztetés, a népirtás és az etnikai háborúk mind magukon hordozzák az ilyen jellegű kommunikáció jegyeit.  Mind így indulnak. Találjunk valakit, akit közösen lehet gyűlölni. Nem ismerős?  Ez majd összehoz minket és nem foglalkozunk a sokkal nagyobb problémákkal. Ha nem gyűlölködünk közösen, akkor harcolunk. Ha nem harcolunk, akkor megvédjük. Ha nem védjük, akkor összefogunk érte.

Hát nem értik? Itt intézményes, törvényesített rablás folyik. Miközben akkora gumicsontokat rágatnak velünk, hogy a fal adja a másikat.

Gondoljon bele! Mi lesz ezekkel, ha Soros György ne adj’ Isten meghal? Ki lesz a főellenség? Mi lesz, ha Brüsszelből átköltözik az Unió mondjuk Rásonysápberencsre? Mi az, hogy Rezsiharc? Ki ellen, könyörgöm? A szolgáltatók árait az állam szabja meg. Ráadásul a nagy harc közepette elfelejtették a gáz árát a világpiaci árhoz igazítva csökkenteni 2 évig. Az így felhalmozott nyereséget meg majd visszadobják a szánkba 2018-ban, hogy jól kiharcolták a rezsicsökkentést. ÉBRESZTŐ!

Fogd fel, hogy játékszer vagy a hatalom kezében. Értsd meg, hogy olvasnod kell! Nem fordíthatsz hátat a valóságnak! Nem tűrheted, hogy hülyének nézzenek, miközben ellopják az országod! Mi magyarok hosszú időn keresztül tudjuk tűrni az elnyomást. Évtizedekig, évszázadokig hajtottunk fejet, de mindig eljött az idő és kiharcoltuk a szabadságunkat.

A CEU ellehetetlenítése a fiatalokat is ráébresztheti, hogy nem nézhetik tétlenül, ami itt folyik. Nekünk pedig kutya kötelességünk, hogy megállítsuk ezt a hazug, tolvaj bandát!

És még egy…Kedves Választópolgár!

Civilek nem indulnak a választáson. Ott pártok indulnak. Jobban teszi, ha sürgősen választ magának egy olyan pártot, akinek a legnagyobb esélye van a győzelemre. Olyan választási rendszert épített a vezér, amiben úgy is lehet kétharmada, ha csak egyharmadnyi szavazatot kapott. Ha egy párt nem jut be a parlamentbe, akkor a rá leadott szavazatok elvesznek. Nincs idő a “Jujjdefinnyásvagyok” ne jöjjenek az én tüntetésemre a pártok!” dumára. Ezt csak együtt tudjuk megcsinálni!

Rettegj VIKTOR! Egy év múlva a Birodalmad Visszavág!!!

Dr. Balázs András, demokrata /elérhetőség a szerkesztőségben/

Mi a magunk részéről csak annyit tennénk hozzá: elgondolkodtató…(a szerk.)

Kérjük ossza meg ezt a cikket, hogy minél többen gondolkodjanak el!

Szerkesztőségünk külön rovatban ad helyet a nyílt leveleknek. Ha Önnek is van mondanivalója, szívesen vesszük, ha elküldi nekünk a [email protected] címre.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!