Bencsik tövig be… Mészárosnak +VIDEÓ!

Bencsik András – a Fidesz holdudvarának pártos megmondóembere – végre révbe ért, ugyanis személyesen találkozhatott Magyarország Legzseniálisabb Magángazdasági Vállalkozójával, Mészáros Lőrinccel sőt mi több, még interjút is engedélyezett számára a nagyúr.

A felcsúti polgármesterként is tevékenykedő Mészáros fogadta a Magyar Demokrata főszerkesztőjét, aki így végre ülhetett vele egy asztalnál, megérinthette őt, beszélgethetett vele. Teljesült az álom, hiszen Bencsik végre jókat kacarászott a tekintetes úr tréfáin, élcein, elanekdotázgathattak a verandán csak úgy férfi mód, és mielőtt eljött volna a búcsú ideje, a csúti földeket tekintetével szigorúan pásztázó polgármester még megajándékozta a főszerkesztőt a pénzkeresés tudományának rejtelmeivel is, így jöhetett rá aztán az egyszeri Bencsik, hogy milyen kevés is ő ehhez.

A főszerkesztő aztán elment a tekintetes úr tévéjébe – az EchoTV-be, és ott egy kormányzati propagandista műsorában megoszthatta élményeit a szerény számban összesereglett nézőközönséggel is.

(A lent látható videót a 444-nél dolgozó Czinkóczi Sándor találta.)

Bencsik András szerint a milliárdos felcsúti polgármester tényleg mindent a saját erejéből ért el, és reméli, hogy ez a barátság közte és a miniszterelnök közt kitart élete végéig, nem romlik el, jó lesz. (nem úgy, mint Simicskával ugye)

Idézet következik:

„Abban a szerencsében részesültem ebben az évben, hogy személyesen, egy kollegám társaságában elmehettünk hozzá Felcsútra, és egy nagyinterjút csináltunk vele. Gyerekek, Mészáros Lőrinc tényleg tehetséges ember. Nagyon bízom benne, hogy az a barátság, ami Orbán Viktorhoz fűzi, nem szenved csorbát, ki fog tartani élete végéig. Úgy érzem, hogy nála ki fog tartani, mert nagyon higgadt, derűs, szellemes, jókedvű ember, és ért a pénzhez. Én mindig álmodoztam arról, hogy gazdag szeretnék lenni, de nem értek a pénzhez. Az egy másik tehetség. Ő ért hozzá, ő a maga erejéből lett milliárdos”

– fogalmazott.

Bencsiktől egyébként nem állnak távol az érzelmes megnyilvánulások: a szerző meleg hangvételű cikkben írt már az ifjúság felé nyitó Magyar–Szovjet Baráti Társaságról is – írása a Népszabadság Pártélet című rovatában jelent meg 1986-ban, a cikket később a Mandiner idézte fel.

Innen is gratulálunk Bencsik pajtás, a szívünk melegséggel teljes, jó egészséget kívánunk, és hisszük, hogy lesz a sors még oly kegyes, hogy újra összehozza őt a Polgármester Úrral.

Az MNO alapján.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!