Na, melyik fideszes nagyúrról kaptunk elképesztő fotókat? Nézze!

Fura dolgokat fúj be a szél mostanában a Pesti Bulvár ablakán. Ma reggel arra ébredtünk, hogy egy 4 +1 képből álló sorozat esett be.

A képeket nagyon alaposan megnéztük, mielőtt úgy döntöttünk, hogy nyilvánosságra hozzuk őket. Vannak dolgok, amivel nem éri meg viccelni. Ilyen például bárki magánélete. Mi is tiszteletben tartjuk mindenki jogát ahhoz, hogy ott és azt tegyen, amit csak akar, így nem firtatjuk, hogy a képeken mi történik és kik között. Az ok, hogy mégis elérhetővé tesszük a fotókat, az az, hogy olyan személyek szerepelnek rajtuk, akiktől elvárjuk, hogy hivatalukhoz méltó módon éljék az életüket. Különösen akkor igaz ez, ha az illető politikus nyilvános helyen van. Eszünkbe nem jutott volna egy titkos házibulin készült paparazzi fotót Önök elé tárni. Itt azonban arról van szó, hogy egy ismert Magyar képviselő – hát hogy is fogalmazzunk- egy ismert budapesti szórakozóhelyen, fura állapotban tántorog. A képek nem tökéletes minőségűek, de azért minden fontos dolog látható rajtuk. Nem húzzuk tovább..

Katt ide a képekért! (a számokra kattintva megjelennek a fotók) 

1

2

3

4

5

És a bónusz Fotó: Romantikus randevúra vitte miniszter az igazgatónőt a ceglédi wellnessbe? /Balog Zoltán és Schmidt Mária/

1

A képek újrafelhasználása a pestibulvar.hu engedélye nélkül, tilos! 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!