“Kommunistákat emlegetsz miközben a bolsevikok módszereit követed” – súlyosan beszólt Orbánnak az ismert egykori közmédiás

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

Nagy Navarro Balázsról jogosan mondhatjuk, hogy az egyik legkitartóbb civil aktivista Magyarországon. Évekig éhségsztrájkolt a közmédia felrúgása, arcon tiprása miatt. Most Facebookon olvasott be Orbánnak. Leközöljük a kiírását.

“Viktor igazad van… Hazugság az hazugság, akárki mondja, Csalás, az csalás, akárki teszi…
Igen te és a kormány folyamatosan hazudoztok, és megint csaltok, manipuláltok, ahogy azt már megszokhattuk.

A CEU nem tartja be a törvényt , amit még el sem fogadtatok, nem baj… pedig ha hűségesküt tenne, hogy ezentúl csak Oroszországból fogadna diákokat, és kizárólag Putyin ajánlásával a magyar kormány helyettes államtitkárán kívül, akkor is is a kicsinálás lenne a sorsa, mert a választásokig a nem létező bevándorló milliókkal, meg Sorossal akarsz riogatni.

De nem fog sikerülni, és nem elsősorban azért mert éppen Trump kormánya fog helyedre parancsolni, hanem azért mert nem hagyjuk 🙂

Ahogy nem hagytuk az internetadót, nem hagyjuk, hogy te döntsd el, ki, hol mit tanulhat.
Kommunistákat emlegetsz miközben a bolsevikok módszereit követed. Te akarod eldönteni mely egyház az egyház, mely iskola az iskola, milyen könyvekből tanuljunk, milyen tévét, zenét hallgassunk, milyen színházba járjunk.

Hetvenes éveket idéző, az elfeledett “átkoshoz” hasonló talpnyaló , gerinctelen rendszert építettél ki. A közmédia megszűnt, hazugsággyár működik a helyén egy jogerősen hírcsalónak nevezett Papp Dániel vagy éppen egy bűncselekményért elítélt volt fideszes pártigazgató hűtlen kezelésért jogerősen egykor elítélt volt polgármester Várhegyi Attila “tanácsadásai ” mellett.

Cenzúra, megfélemlítés, hazugsággyár, hírcsalások éjjel-nappal. Ez a te rendszered, ahol mint a bolsevikoknál csak a pártállam által elfogadott, kijelölt megbízható újságíró elvtárs kérdezhet. Ez a te rendszered, a hazugságok, a gyáva képmutatás, a talpnyalás rendszere. Ez a te rendszered.

Bukni fogsz, mert tisztességtelen vagy, mert hazug vagy, mert ártasz az országnak, mert a hozzád hasonlók mindig megbuknak.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!