Tasnádi megszólalt: nagyon kemény kiírást tett közzé

Kép forrása: Index.hu

Az orgazdasággal vádolt vállalkozó a következő üzenetet helyezte el Facebook-oldalán.

“Minden kedves barátomnak és ismerősömnek üzenem hogy ismét tudok veletek kapcsolatot tartani.

Hallottam hogy milyen sokan aggódtatok és szurkoltatok nekem. Ez rendkívül jól esett. Aki tudja a telefonszámomat azokkal közlöm hogy pár napig nem tudtok felhívni mert az ügyészség lefoglalta a készülékemet és csak a jövő héten adják vissza.

Természetesen köszönő viszonyban sincs az igazsággal az az állítás ami a sajtóban megjelent hogy én orgazda lennék…..de mégis elég volt arra hogy a szabadságomban korlátozzanak és házi őrizetbe helyezzenek.

Úgy látom hogy az üldöztetésem és a lejáratásom nem akar befejeződni. Mindig lesz olyan lelkes rendőr vagy ügyész aki az én bőrömön szeretne magasabb pozícióhoz jutni ezért úgy érzem hogy állandóan célkeresztben vagyok !!!!!

A mai félgyőzelem annak tudható be hogy volt egy bírónő aki az óriási ellenszélben ismert a lelkiismeretére és a józan eszére hallgatni és az ügyészség által felállított csapdába nem volt hajlandó belemenni. Lehet hogy Magyarországon van még független igazságszolgáltatás ????

Végtelen hálás vagyok az ügyvédeimnek is akik minden tudásukkal idejüket nem kímélve olyan fantasztikus munkát végeztek egy éjszaka alatt hogy kívülről tudták az ügyészség legalább 50 oldalas indítványát amely tele volt tévedésekkel és hiányosságokkal. Fantasztikus tudásukkal és logikus érvelésükkel porrá zúzták az ügyészség indítványát és ezzel megteremtették a lehetőségét annak hogy a bíróság is korrekt döntést tudjon hozni.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!