“Tudod, hogy üres kézzel, koldusként fogsz az Úristen színe elé járulni” – keményen kiosztották Orbánt

Nem igazán tudom, mi legyen a megszólítás.

Kedves Viktor? Tisztelt Miniszterelnök Úr?

Egyik sem jön a számra. Maradjunk annál, hogy Viktor. Viktor, a valóság nem a szavakban, az erős mondatokban van. A valóság szagokból, hangokból, színekből és érzésekből áll.

  • Tudod-e, milyen szaga van a parizernek, amiből 360 forint egy kiló?
  • Tudod-e, milyen hangja van az éhségtől síró kisgyermeknek?

“A KSH adatai szerint Magyarországon a 7 év alatti gyermekek 42,2 százaléka él szegénységben. A Budapest Intézet felmérése alapján 130 ezer gyereknek kell szembenéznie az állandó nélkülözéssel, és közülük nagyjából 50 ezer rendszeresen éhezik. Ezeknek a gyerekeknek sokszor csak álom az, ami nekünk természetes”

  • Tudod-e, milyen színe van a fűtetlen, dohos, penészes falú szobának? Tudod-e mit érez egy kislány, akit azért közösít ki az osztálya, mert büdös,”putri szagú”?

“Magyarországon a lakosság 26 százaléka él nedves, penészes lakásokban – ez az ötödik legmagasabb arány Európában, és közel kétszerese a kontinens 16 százalékos átlagának.A stuttgarti Fraunhofer Épületfizikai Kutatóintézet átfogó felmérése szerint Európában 2,2 millió ember megbetegedését okozza a penészes környezet, miközben a légúti betegségek éves szinten 82 milliárd eurónyi közvetlen és közvetett költséggel terhelik az európai országokat.”

A Te erős Magyarországod nem ebben a valóságban létezik. Viktor, Te hívő keresztény ember vagy. Tudod, hogy üres kézzel, koldusként fogsz az Úristen színe elé járulni. Nem viheted magaddal sem a stadionjaidat, sem a kisvasutadat. Az alapján fognak megítélni, amit a szívedben találnak.

Lesz-e benne szánalom, emberszeretet és megbocsájtás? Viktor, még most sem késő, hogy megmentsd a lelked! Lépj át a mi valóságunkba! Érezd, amit mi érzünk! Halld, amit mi hallunk! Lásd, amit mi látunk!

Komjáthi Imre Edelényből

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!