Mi a frászkarika történik Zuglóban???

Aki ma Zuglóban közlekedett, azt hihette, hogy a Játék határok nélkül című Tv-műsor remake-forgatása zajlik. Piros és kék kabátot viselő emberek árasztották el a kerületet, és kopogtattak mindenkihez. Mi célból jöttek és mit akarnak?

bics5

A válasz korán sem annyira “X-aktákos” mint amennyire a kérdés tűnik annak. Ők ellenzéki aktivisták az MSZP és a DK képviseletében, ugyanis Zuglóban  a 3. számú egyéni választókörzetében április 23-án nagy téttel tartanak időközi választást.

Egy képviselőn múlik ugyanis az ellenzéki önkormányzati többség

A mai eseményeket látva nem biztos, hogy a Fidesz labdába rúghat a Karácsony Gergely vezette kerületben, de minden a választásokkor dől majd el, ugyanis a 3. számú választókörzetben mindössze 7 szavazattal sikerült győznie legutóbb az ellenzéki erőknek.

bics4

Ezúttal három párt az Összefogás Zuglóért Egyesülettel kiegészülve Bitskey Bencét indítja, ő a nemzet színészének, a néhai Bitskey Tibornak az unokája, Zuglóban született, itt is él, jelenleg az önkormányzat egyik cégénél civil kapcsolatokkal és rendezvényszervezéssel foglalkozik. Itt pedig egy szimpatikus fénykép róla:

bitskey

Ha Bitskey megnyeri a fideszes Somodi Zoltánnal szemben a választást, Zuglóban maradhat a többség.

Még egy kép arról, hogy mennyi ki ez:

bics

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!