Kibújt a szög a zsákból: Lázár János aljassága napvilágra került

Kép forrása: 24.hu

Hirtelen annyira fontos lett, hogy a piaci termékekről tűnjenek el az önkényuralmi jelképek, hogy Lázár János aludni sem bír, amíg ott vannak, úgyhogy Semjénzsótival gyorsan be is nyújtottak egy törvényjavaslatot ebben az ügyben, ami már ott figyel a Parlament honlapján.

A két kormánypárti politikus által országgyűlési képviselőként benyújtott javaslat szerint az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célból történő megjelenítése, “és ezáltal lopakodó társadalmi elfogadtatása egyfajta legitimációját jelenti a diktatúrák korábbi szimbólumrendszereinek.

A valóság ezzel szemben az, hogy Lázárék magasról ejtenek arra, hogy mi van ezekkel a jelképekkel. Arról szól igazából a fáma, hogy a Heineken sörön egy vörös csillag ékeskedik, a Fidesz pedig a Csíki sör hamis propagandáját akarja meglovagolni, tettekkel bizonyítva a külhoni magyarok melletti kiállását.

Korábban már Hódmezővásárhelyen hőzöngött a fideszes nádor, A Vásárhely24 információi szerint a témához kapcsolódva a közgyűlésen részt vevő Lázár János kancelláriaminiszter azt javasolta a helyi városvezetésnek, fogalmazzon meg egy felhívást, melyben bojkottra szólítja fel a helyi polgárokat, egyúttal felkéri a vásárhelyi vendéglátósokat és kereskedőket, hogy lehetőség szerint többé ne forgalmazzák a cég termékeit.

Most pedig Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes az MTI tudósítása szerint azt mondta csütörtökön, hogy

a kormány kész állami támogatást nyújtani az Igazi Csíki Sör gyártásához és helyzetbe hozná a kézműves söröket is.

Azt a Csíki sört akarja támogatni az állam, megint a mi pénzünkből, amit a cégadatok szerint a 2013 októberében bejegyzett S.C. Lixid Project S.R.L.-t jelenleg fele-fele arányban birtokol a vitatott székelyföldi törpe vízerőművek révén ismertté vált Lénárd András vállalkozó, valamint egy hollandiai cég, a Lixid Holding BV. Mindkettő fele-fele arányban járult hozzá a cég mintegy 100 ezer euróra rúgó alaptőkéjéhez is.

A székely sör tehát ugyanúgy nem színmagyar, ahogy a Soproni vagy a Heineken. Lázár és Semjén mégis törvényeket alkot, hogy ellehetetlenítsen egy piaci szereplőt, majd közli, hogy adófizetői pénzen támogat egy másikat.

Ez nem más, mint a piacgazdaság tökön rúgása!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!