Mayweather: ne járassák le a UFC-t

Hosszú ideje szó van egy mérkőzésről a már visszavonult egykori többszörös ökölvívó világbajnok Floyd Mayweather, és az UFC szupersztár Conor McGregor között.

A találkozó eddig állítólag a UFC szervezet miatt nem jött létre, amely nem támogatja, hogy az ír harcos ökölvívó mérkőzést vállaljon. Mayweather viszont úgy véli, éppen ezzel, rossz színben tüntetik fel az egész sportágat, amennyiben nem engedik, hogy McGregor kiálljon ellene:

“Egyetlen emberért térek vissza, az pedig McGregor. Nem kellene az időt pocsékolnunk, gyorsan le kéne kötnünk a mérkőzést, mondjuk júniusra. Jó lenne tehát, ha McGregor nem kerülne el engem és nem próbálna meg kitérni előlem. Mondják meg a UFC-nek, hogy ne álljon az ügy útjába. Nem akarom lejáratni a UFC-t.” – mondta Mayweather, aki arra is válaszolt, miért az ökölvívás szabályai szerint meccselnének:

“Nem keverhetjük a szabályokat és a rendszereket, mivel én diktálok. Ő hívott ki engem. Ha engem kihív valaki, akkor neki kell hozzám alkalmazkodni. Ha én hívtam volna ki, akkor nyilván én mennék hozzá.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!