Azerbajdzsán őrizné Orbán titkos vagyonát..?

Semmilyen más okot nem látunk logikusan, ami igazolná az azeri diktatúra iránti örök és megbonthatatlan barátságot, ami az Orbán családot fűzi Ilham Aliyev azerbajdzsáni köztársasági elnökhöz és bájos alelnök feleségéhez.

Mi késztetheti egyéb Magyarország miniszterelnökének a feleségét arra, hogy a hazájában nemzeti hősként tisztelt és kitüntetett azeri baltás gyilkos alelnökének kínmosollyal küldjön – az azeri hírügynökségben közölt – gratuláló levelet? Akit véletlenül maga az elnökférje nevezett ki alelnöknek (Matolcsynak van még hova fejlődnie…).

azer3

Orbán Viktor felesége háláját fejezi ki Merhiba Aliyevának a Batthyany László nevét viselő alapítványban tett munkájáért, és Lévai Anikó hétvégi levelében azt is megköszöni Aliyevának, hogy szíves vendéglátója volt a márciusban tett bakui látogatása alkalmával.

Most komolyan: mi ez az egész titokzatos Orbán-Azeri megbonthatatlan kínbarátság, ami messziről bűzlik és alapjáraton semmi értelme..? Magyarország szempontjából semmiképpen sem magyarázható, hogy egy több mint féldiktatórikus, ideológiai nyereg alatt puhított és erős gyeplőn tartott ázsiai poszt-szovjet országhoz mi közünk van ennyire, hogy egy szaros plecsnit maga Orbán tűz ki a dekoratív elnökasszony büszke keblére és ezért még helybe is utazik..?

Most meg a nejére parancsol, hogy az időközben alelnöki diktátorné funkcióban dekoratívan tündöklő Merhibának személyesen küldjön gratuláló levelet?

Miközben máig tisztázatlan az is, hogy miért kellett ezeknek kiadni a kaukázusi brutalitással egy egyetemi kollégiumban nálunk fejszével gyilkoló kannibált, akit OTT – itt is tudván – a kiadatás után rögtön nemzeti hősként ünnepelnek a darabolás után, csak mert egy veülk ellentétes ország polgára volt az áldozat..?

S ide küld Lévai Anikó melegen gratulál levelet – bármily impozáns is az alelnökasszony -, akikkel civilizált ország polgára még csak receptet sem cserélne..?

azer2De komolyan. Mit kap Magyarország Azerbajdzsántól, ami ilyen megalázó helyzetbe kényszeríti az országunkat mégiscsak első helyen reprezentáló vezetőt és feleségét..?

Jaktejet..? Mobiljurták? Tevepatát? Merthogy olajat meg napfényt nem onnan kapunk.
Semmi sem jut eszünkbe, ami Magyarország gazdasági érdekeit kénytelen volna az alapvető civilizált értékek fölé emelni, ami megmagyarázná, hogy miért kell nyalnunk az azeri segget.

Minderre egyetlen ötletünk van, amolyan kültelki, mert gonoszak vagyunk.

Jelentős, de láthatatlannak szánt vagyont nyugaton túl kockázatos elhelyezni, hiszen már a svájci bankszámlák sem olyan megbízhatóak, végső esetben már ott is kikérhetőek a betétesek adatai. Mekkora bukta lenne. Logikus, hogy a paraszti ész gyakorlatias megoldást keres és mi lenne nyugisabb, mint egy ázsiai féldiktatúra, onnan aztán nem szivárog ki semmi, ott rend van.

És balta.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!