Dopeman elsőként lett jelölt hivatalosan a 8. kerületben. Indulhat az időközin

Tegnap leadta a képviselő jelöltté váláshoz szükséges ajánlásokat a választási irodán Pityinger László Dopeman, aki így elsőként lett az április 23.-i időközi önkormányzati választás független jelöltje.

A pestibulvar.hu kérdésére Pityinger László elmondta, hogy több tucat aktivistával járják majd körbe a választókörzet minden lakását. Igyekszik minél több emberrel találkozni, beszélgetni, hogy felkészülten képviselhesse majd őket a közgyűlésben.

A jelölt elmondta, hogy az eddigi tapasztalatok alapján egyedül Ő az, aki nem foglalkozik a többi jelölt lejáratásával. Úton-útfélen abba botlik, hogy sztereotip híreszteléseket kell megcáfolnia. A kerületi lakosok arról számoltak be, hogy más jelöltek számára ajánlásokat gyűjtő aktivisták leginkább azzal vannak elfoglalva, hogy a szakmai kompetenciáját firtassák. Dopeman szerint a képviselői munka teljesen más értelmet kapott az elmúlt időszakban, mint amire ki lett találva. A problémák feltárása és a választók érdekképviselete lenne a cél. E helyett begyepesedett politikusok osztják az észt a közgyűlésekben- állapította meg Pityinger.

“Én nem vagyok politikus, én Képviselő szeretnék lenni. Az emberek füle, szeme, hangja. Ha én suttogok értük, arra is jobban odafigyelnek majd a kerületben vagy az országban, mintha más kiabálna.” -mondta Dopeman

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!