Botrány! Fideszes “áldoktort” ültettek a Sándor Mária halálát kívánó Kakuk helyére Salgótarjánban

A pestibulvár.hu által kirobbantott botrány miatt Salgótarján közgyűlése a keddi nappal megszüntette Kakuk Zoltán bizottsági tagságát, aki a fekete ruhás nővérként elhíresült Sándor Mária öngyilkossági kísérletét közösségi oldalán úgy kommentálta: “kár, hogy túlélte”. Kakuk Zoltán visszahívását az őt delegáló Fidesz-KDNP indítványozta.

Ezzel egyidejűleg úgy érezték, a legjobbat azzal tehetik, ha egy másik “balhés” arcot ültetnek a bizottsági székbe. Kakuk Zoltán bizottsági helyére ugyanis a város korábbi alpolgármesterét, Fenyvesi Gábort delegálták. A tiszta nevű, friss arcok helyett sorban jönnek elő a pincéből a botrányokkal és kétes ügyekkel vastagon bevakolt figurák.

Az államilag elismert középfokú végzettségével magát korábban doktorként bemutató és ezért pénzbüntetéssel sújtott Fenyvesi Gáborról alig hallottunk valamit azóta, hogy a 2014-és választáson elbukták a város vezetését.

Neve legutóbb a napokban bukkant fel az Index egyik cikkében, amelyben a vissza nem térítendő uniós pénzekből felújított vendégházakról volt szó.
Fenyvesi Gábor 7,3 millió forint támogatást szerzett egy ingatlan felújítására, amelyet öt évig kell szálláshelyként üzemelteti és utána azt csinál vele, amit akar. A cikk szerint azonban mégsem fogad vendégeket a ház, mert a falai sajnálatos módon feláztak- írja a Tarjáni Fészek

Úgy látszik Salgótarjánban csak olyan fideszes “tartalékok” vannak, akik korábban már összetűzésbe keveredtek a törvénnyel. Nem tisztünk állást foglalni az ügyben, de innen meglehetősen nagy pancserségnek tűnik, hogy egy jókora helyi balhé után előkészítenek maguknak egy másikat.

Egyelőre nem értjük, hogy egy jogerősen megbüntetett alak, miért nem vonul vissza a közélettől? Miért terheli a pártját és városát a személyével az, aki már a neve kimondásakor ellenérzéseket vált ki a választókból? Pontosabban értjük. Ugyanaz a helyzet, mint Rogán helikopterezése ügyében. Minél nagyobb gusztustalanságot csinál valaki, a főnök annál inkább szereti. Pökhendiség a köbön.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!